Green Estate логічне продовження «Затишного двору» введено в ексалуатацію Назад

Green Estate логічне продовження «Затишного двору» введено в ексалуатацію

Подробиці в новині.

«Green Estate» – новий проєкт від компанії «Алкан», що дозволить своїм мешканцям проживати у єдності зі світом, собою та природою. Проєкт розширює межі уже збудованого ЖК «Затишного Двору», стає його логічним продовженням. Тут враховано сучасні тенденції, попередній досвід та побажання клієнтів компанії.

Головною ідеєю будівництва є створення комфортного та справді доступного помешкання в історичному серці міста з унікальною атмосферою та аурою виплеканою століттями нашими предками. Прекрасні панорами міста зі знаковими будівлями: Замок Любарта, Лютеранська кірха, Костел Петра і Павла, сусідство університету зі сучасними спортивними зонами та зеленими насадженнями, близькість до центру, віддаленість від магістральних автодоріг і місць активного скупчення людей – усе це беззаперечні переваги цього об’єкту. На території можна насолодитись тишею та спокоєм, поєднатись з природою та побути наодинці зі своїми думками.

ЖК «Green Estate» для життя, створювався для нових історій кожного мешканця, цілих сімей, для майбутнього. У пішій доступності знаходяться гімназія та дитячий садочок. Локація насичена аптеками, супермаркетами, різними магазинчиками та сервісами. Для задоволення потреб мешканців, в комплексі передбачений ряд комерційних приміщень, які можуть стати чудовим стартом для і вашого бізнесу. З вулицею Даньшина, де, власне і будується «Green Estate», чудове транспортне сполучення. За лічені хвилини, тролейбусом, маршрутним таксі чи власним авто, залежно від планів, можна дістатись до центру міста або у будь-яку іншу точку Луцька.

Територія житлового комплексу насичена сучасними ландшафтними рішеннями для відпочинку та яскравими дитячим майданчиком. Дім не завершується дверима квартири, комфорт має бути усюди: у зручному паркуванні авто, у місцях прогулянок з тваринами, просторі для активних зайнять спортом. Також, забудовник приділив увагу дизайну та функціоналу приміщень для спільного користування, щоб  було приємно повертатись додому.

Важливе місце серед життєвих орієнтирів кожної людини займає облаштування простору для себе та свої близьких. Власна квартира – це, насамперед, затишне житло. На компанії забудовнику, лежить велика відповідальність, тому саме будівельна компанія Алкан ретельно проєктує та раціонально зплановує. Для проєкту, співпраці та консультацій було запрошено архітектора з європейським досвідом, щоб максимально забезпечити мешканцям сучасне та безтурботне проживання.

«Green Estate» - дім з індивідуальною системою опалення, теплою підлогою, сертифікованими 6-ти камерними вікнами, надійними вхідними дверима, підведенням всіх необхідних комунікацій з відповідними лічильниками.

В ЖК «Green Estate» можна обрати квартиру різної площі та з плануваннями на будь-який смак: 1,2,3 кімнатні. Високоякісні штукатурка стін та стяжка підлоги стане хорошою основою для вашого майбутнього ремонту, а панорамні вікна та лоджії, залиті м’яким сонцем та з чудовим виглядом, стануть родзинкою будь-якого інтер’єру.

Архітектурний стиль ЖК «Green Estate» - це лаконічні не нав’язливі геометричні форми, які завжди будуть актуальні. 

«Green Estate» - локація для щасливого життя! Приєднуйтесь!

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье