Gazda пропонує спеціальні умови на придбання квартир із ремонтом. Назад

Gazda пропонує спеціальні умови на придбання квартир із ремонтом.

Деталі в новині

Продаж квартир від забудовника з понад 15-річним досвідом. Скористайтеся можливістю придбати житло в одному з найпрестижніших комплексів міста Ужгород зі своїми перевагами. На вибір доступні квартири у таких ЖК:

Наразі діє унікальна можливість для купівлі квартири з ремонтом: 50% - перший внесок та кредитування на 5 років під 7% річних.

А також, є можливість дострокового погашення без додаткових відсотків!

Квартири з якісним ремонтом від команди професіоналів Gazda Design. Всі квартири наповнені максимальною кількістю світла, яке було отримане з додаткових підсвіток, основних ламп та великих вікон. 

У приміщеннях ви не знайдете жодного радіатора, адже на всій площі тут встановлена тепла підлога. Дизайнери вже підібрали якісну сантехніку та меблі, які прослужать багато років.

Дизайн – це не тільки про красу. Створюючи наші квартири, ми думаємо про те, хто тут житиме, як вони будуть проводити час, які функціональні зони будуть використовувати. Це все і визначає організацію простору для iдeaльної квартири.

Дизайн від Gazda - це про сучасні технології, головним завданням яких є комфорт та безпека. Наприклад: скуди, для розпізнавання номерів машин, цілодобове відеоспостереження, закрита територія, розумні домофони з Face-ID, розумні підсвітки та вимкнення електроенергії у квартирі одним вимикачем.

А зважаючи на те, що Закарпаття знаходиться у сейсмічній зоні, кожен наш проєкт будується за монолітно-каркасною технологією та може витримати землетрус до 7 балів.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье