Додаткова знижка 2% для наших захисників на квартири й апартаменти в будинках Ковальської Назад

Додаткова знижка 2% для наших захисників на квартири й апартаменти в будинках Ковальської

Детальніше у новині

Шановні захисники, кожен українець вдячний вам за те, що ви боретесь за наше майбутнє.
Тому для кожного з вас, хто вирішив подбати про своє майбутнє і купити житло своєї мрії вже зараз, забудовник «Ковальська» підготував спеціальну знижку.
Купуючи квартиру в житловому комплексі Русанівська Гавань, Будинку 31, Будинку на Вавілових, Kub29 або Crystal Park Tower, ви отримуєте додаткову знижку 2 % за будь-яких умов оплати.

Знижка додається навіть до акційних пропозицій. Зателефонуйте або ж завітайте в один із офісів продажу — і менеджери радо нададуть відповіді на всі ваші запитання.

Офіси продажів об’єктів нерухомості «Ковальської»:
Центральний офіс продажу: вул. Панаса Мирного, 4
Офіс продажів: вул. Євгена Маланюка, 101Ш
Офіс продажів: вул. Набережно-Рибальська, 27


*Акція діє для контрактниуів ЗСУ, СБУ, СЗРУ, НГУ, ДПС, УДО, держспецзв'язку, ДССТ, а також військових прокурорів ОГП, осіб рядового й навчального складу ДСНС, співробітників служби судової охорони, осіб навчального складу управління спецоперацій НАБУ та поліцейських.
** Пропозиція діє за умови пред'явлення службового посідчення та довідки про проходження військової служби з військової частини або ж іншого документу, який засвядчує проходження військової служби та виданий не пізніше 30 днів від дати створення заявки в реєстрі.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье