Динаміка будівництва об’єктів Alliance Novobud за квітень 2024 року Назад

Динаміка будівництва об’єктів Alliance Novobud за квітень 2024 року

Деталі у новині

Забудовник Alliance Novobud (Альянс Новобуд) звітує щодо динаміки будівництва у квітні на всіх майданчиках.
 

Illinsky House, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 21

Будинок 1 та Будинок 2
Споруди підготовлені до здачі в експлуатацію.

Проводяться роботи з благоустрою прибудинкової території, триває підготовка до встановлення малих архітектурних форм. На території патіо висаджують дерева та кущі.

Montreal House, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 102 (літера «У»)/вул. Антоновича, 83

Блок 1
Тривають роботи з влаштування світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers. Готовність понад 40%. Роботи з монтажу ліфтового обладнання наближаються до фіналу. Влаштування внутрішньобудинкової дощової каналізації К2 виконане на майже 70%.

Блок 2
Триває монтаж світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers на фасаді з внутрішнього двору. Готовність понад 80%.

Блок 3
Тривають роботи з влаштування покрівлі. Готовність 95%. Роботи з влаштування внутрішньобудинкової дощової каналізації К2 виконані на понад 90%. Тривають роботи з оздоблення технічних приміщень.

Блок 4
Роботи з влаштування внутрішньобудинкової дощової каналізації К2 виконані на 95%.

Паркінг
Монолітні роботи з влаштування каркаса практично завершені.

Щодня на майданчику працюють від 22 до 29 будівельників.

Krona Park II, Київська область, м. Бровари, вул. Симоненка Василя, 32

Будинок 3
На фінішній прямій монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ. Роботи з влаштування фасадів: секція 3.1 виконані на 5%, секція 3,2 на 30%. Електромонтажні роботи виконані на 50%. Тривають монолітні роботи (спуски у підвал, ґанки тощо). Роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж водопостачання, каналізації та опалення виконані на 25%.

Будинок 4
На фініші монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ. Роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж водопостачання, каналізації та опалення виконані на 40%. Влаштування фасадів виконане на понад 30%.

Будинок 5
Тривають роботи з влаштування залізобетонного каркаса — вийшли на рівень першого поверху.

Будинок 8
Старували роботи з монтажу світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ.

Будинок 9
Завершується монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ. Відновилися роботи з влаштування покрівлі.

Будинок 10
Проводиться монтаж конструкцій ПВХ (металопластикових вікон). Готовність 55%

Будинок 12
Тривають роботи з влаштування монолітного каркаса будівлі — готовність 85%. Роботи зі зведення стін та перегородок виконані на майже 50%.

Будинки 14 та 16
Завершена програма випробування паль.

«Лавандовий», м. Бровари, вул. В. Чорновола

Будинок 1
Оздоблювальні роботи (фарбування стін та стель, влаштування плитки) місць загального користування та технічних приміщень на фінішній прямій. Завершуються оздоблювальні роботи підземного паркінгу та його освітлення. Гідроізоляція та утеплення цоколя виконана на 95%. Влаштування гідроізоляції балконів виконана на 50%, крапельники балконів влаштовані на 70%. Блискавкозахист виконаний на 95%. Підключення електрощитових виконане на 95%. Провели випробування трубопроводів. Монтаж лічильників виконаний на 70%. Змонтовані одні (з трьох) протипожежні ворота.

Тривають роботи з влаштування благоустрою прибудинкової території.

Будинок 2
Роботи з гідроізоляції та утеплення цоколя виконані на 90%. Освітлення горища виконане на 90%. Фасадні роботи з внутрішньої сторони двору виконані на 75%. Тривають роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж (опалення, водопроводу, каналізації) та електромонтажні роботи. Проводяться оздоблювальні роботи місць загального користування — влаштування плитки виконане на 80%, оздоблення фактурним фарбуванням теж виконане на 80%. Продовжуються роботи з влаштування стяжки (90%) та зовнішніх інженерних мереж. Монтаж перил виконаний на 50%. Монтаж рам алюмінієвих конструкцій виконаний на 30%. Влаштування стяжки на фінішній прямій, а влаштування підлоги підвалу виконане на 30%.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье