Динаміка будівництва об’єктів Alliance Novobud за червень 2024 року Назад

Динаміка будівництва об’єктів Alliance Novobud за червень 2024 року

Деталі у новині

Забудовник Alliance Novobud (Альянс Новобуд) традиційно звітує щодо динаміки будівництва у червні на всіх майданчиках.

Illinsky House, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 21

Будинок 1 та Будинок 2
Споруди підготовлені до здачі в експлуатацію.

Montreal House, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 102 (літера «У»)/вул. Антоновича, 83

Блок 1
Тривають роботи з влаштування світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers. Готовність 55%. Роботи з влаштування покрівлі на фінальному етапі. Завершене влаштування внутрішньобудинкової дощової каналізації К2.

Блок 2
Триває монтаж світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers на фасаді з внутрішнього двору. Готовність 85%.

Блок 3
Завершені роботи з влаштування внутрішньобудинкової дощової каналізації К2.

Блок 4
Завершені роботи з влаштування внутрішньобудинкової дощової каналізації К2.

Паркінг
Роботи з влаштування внутрішньобудинкової дощової каналізації К2 виконані на понад 10%.

Загальнобудинкові роботи
Роботи з монтажу котельні виконані на понад 50%.

Щодня на майданчику працюють від 14 до 18 будівельників.

Krona Park II, Київська область, м. Бровари, вул. Симоненка Василя, 32

Будинок 3
На фінішній прямій монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ та влаштування покрівлі. Роботи з влаштування фасадів: секція 3.1 виконані на 10%, секція 3,2 на 33%. Електромонтажні роботи виконані на 74%. Роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж водопостачання, каналізації та опалення виконані на 58%. Слабострумні мережі влаштовані на понад 10%. Електромонтажні роботи виконані на 74%. Монтаж ліфтового обладнання виконаний на 23%. Стартували роботи з гідроізоляції балконів. Влаштування стяжки підлоги готове на 20%.

Будинок 4
На фініші монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ. Роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж водопостачання, каналізації та опалення виконані на 67%. Влаштування фасадів виконане на понад 65%. Електромонтажні роботи виконані на 30%, а влаштування слабострумних мереж на 10%. Продовжується влаштування покрівлі. Тривають роботи з влаштування гідроізоляції балконів. Роботи з влаштування стяжки підлоги виконані на 23%. Стартував монтаж ліфтового обладнання.

Будинок 5
Тривають роботи з влаштування залізобетонного каркаса — готовність 20%.

Будинок 8
Тривають роботи з монтажу світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ. Готовність 20%. Роботи з влаштування покрівлі продовжуються.

Будинок 9
Завершується монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ. Готовність понад 90%. Завершені роботи з влаштування покрівлі. Роботи з влаштування фасадів виконані на 20%.

Будинок 10
Проводиться монтаж конструкцій ПВХ (металопластикових вікон). Готовність понад 60%. Роботи з влаштування покрівлі продовжуються.

Будинок 12
Тривають роботи з влаштування монолітного каркаса будівлі — готовність понад 90%. Роботи зі зведення стін та перегородок виконані на 75%.

Будинки 14 та 16
Завершена програма випробування паль.

«Лавандовий», м. Бровари, вул. В. Чорновола

Будинок 1
Оздоблювальні роботи місць загального користування та технічних приміщень завершені! Змонтовані поштові скриньки та ліфтові портали. Триває прибирання приміщень. Виконані покриття пандусів та підлоги паркінгу. Завершені роботи з гідроізоляції та оздоблення балконів. Гідроізоляція та утеплення цоколя практично завершені. Завершується монтаж зовнішніх інженерних мереж. Роботи з влаштування фасадів та піддашку вхідної групи на фінішній прямій.

Благоустрій прибудинкової території виконаний на 85%. Об’єкт виходить на фінішну пряму для введення в експлуатацію!

Будинок 2
Монтаж електрощитової виконаний на 85%, роботи з освітлення місць загального користування завершені. Фасадні роботи з внутрішньої сторони двору виконані на понад 90%. Проводяться оздоблювальні роботи місць загального користування — влаштування плитки виконане на понад 95%, роботи з оздоблення завершені. Триває монтаж радіаторів та гребінок. Монтаж квартирних дверей виконаний. Продовжується влаштовується гідроізоляція відкритих терас. Прокладаються теплотраси. Благоустрій прибудинкової території виконаний на 20%.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье