Будівельна компанія GEOS підписала договір і розпочала плідну співпрацю за програмою “єОселя» з новим партнером Ощадбанк Назад

Будівельна компанія GEOS підписала договір і розпочала плідну співпрацю за програмою “єОселя» з новим партнером Ощадбанк

Новий партнер по програмі "єОселя"

Будівельна компанія GEOS підписала договір і розпочала плідну співпрацю за програмою “єОселя» з новим партнером Ощадбанк.

Програма “єОселя” стартувала у жовтні 2022 року. Наразі заявку на отримання кредиту для придбання житла за пільговою ставкою 3% можуть подати військовослужбовці ЗСУ, педагоги, медики та науковці, які працюють в закладах державної та комунальної форм власності. Програма поширюється на всю територію України, крім тимчасово окупованої та зон проведення бойових дій. Разом з «Укрфінжитлом» програму реалізують Міністерство економіки, Міністерство цифрової трансформації України та Дія.

GEOS – європейська будівельна компанія, яка реалізує проєкти в Україні з 2004 року, в Угорщині з 2015 року та в Іспанії з 2018 року. В Україні близько 70 масштабних проєктів (житлові та комерційні об'єкти, об'єкти інфраструктури та спортивні споруди). В Угорщині (Будапешт) 8 успішних проєктів Geos та 3 ексклюзивні проєкти Geos в Іспанії.

Ощадбанк — український комерційний банк, другий за розмірами активів та найбільший за кількістю відділень серед усіх банків України. Перебуває в державній власності.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье