Безпрецедентні безпека та приватність в Illinsky House Назад

Безпрецедентні безпека та приватність в Illinsky House

Деталі у новині

Забудовник Альянс Новобуд розповів проте, як в Illinsky House інсталюють найсучаснішу систему охорони й моніторингу. Адже клубний будинок Illinsky House не лише яскравий представник сучасної та виваженої забудови Подолу, а й зразок того, як мають бути влаштовані безпека, приватність та комфорт резидентів. Інноваційність устаткування, надійність та якість робіт з його монтажу й експлуатації забезпечить досвідчена компанія-підрядник VIDEOHOUSE.

Система охорони й моніторингу Illinsky House складатиметься з:

  • Системи відеоспостереження;
  • Системи контролю доступу СКУД;
  • Домофонії;
  • Шлагбаумів/воріт на паркінгах, в’їздах та виїздах на територію.

Система відеоспостереження та СКУД побудовані на платформі, розробленій спеціально під проєкт. Для спостереження будуть використані IP камери з роздільною здатністю 4 мегапікселі. Вони будуть встановлені в ліфтових холах, кабінах ліфтів, у внутрішньому дворі, паркінгах, пожежних сходах.

В системі СКУД застосують зчитувачі U-Prox, які дають змогу відчиняти двері не лише традиційними картками чи брелоками, а й використовуючи новітні технології — NFC, на базі iOS та Android, та BLE (Bluetooth Low Energy), теж на iOS та Android.

«В Illinsky House працюватиме авторизація за допомогою NFC на iPhone, що досить унікально. Раніше жодний виробник у світі не надав такої можливості. Зараз же винайшли спосіб як в СКУД авторизуватись банківськими картками, які додані в Apple Wallet. Технологія не дає можливості дізнатися будь-яку інформацію про банківську карту, ми не можемо зберігати якусь інформацію про неї, чи навіть зчитати її номер. Це повністю безпечно для держателя картки. Якщо ж резидент забажає скористатися іншим шляхом авторизації, то він зможе зробити це через BLE за допомогою мобільного телефону» — зауважила Ірина Міхальова, CMO Альянс Новобуд.

Домофонія Akuvox на центральних входах зможе приймати виклики з панелі прямо на телефон, навіть якщо резидент перебуватиме за кордоном, надаватиме гостьовий доступ за одноразовим QR кодам або за PIN кодом та відчинятиме двері центральних входів в ліфтові холи за розпізнаванням облич. Згенерувати одноразові гостьові коди можна буде в спеціальному застосунку, а потім легко надіслати гостям, домашньому персоналу тощо.

В’їзди та виїзди на територію Illinsky House обладнають шлагбаумами/воротами. Відчинятимуться вони за допомогою карток дальнього радіуса дії через лобове скло авто. За необхідності охорона зможе відчиняти ворота/шлагбауми віддалено з робочого місця оператора відеоспостереження. Для доступу кур’єрів та сервісів доставлення встановлять домофони Akuvox.

«Сучасні технології надають девелоперам масу можливостей для забезпечення безпеки, спокою та зручності резидентів, коли ті перебувають на території житлового проєкту. Сьогодні недостатньо просто побудувати будинок, нехай в якому престижному районі він зводиться. Сьогодні попит на досконало продумані формати житлових комплексів, в яких поєднується якісна будівельна складова з сервісною, яка робитиме життя мешканців безпечним та змістовним. І клубний будинок Illinsky House, що на Подолі, саме такий!» — підкреслила Ірина Міхальова.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье