Автономне котеджне містечко Inwood у Козині від BudCapital Назад

Автономне котеджне містечко Inwood у Козині від BudCapital

Подробиці у новині

Котеджне містечко Inwood від BudCapital — це приклад автономного та енергоефективного життя серед природи. Тут все зроблено таким чином, щоб мешканці мали світло 24/7 та жили серед продуманого комфорту.

Для цього в Inwood будується власна електропідстанція для забезпечення власним джерелом електроживлення. Це рішення робить котеджне містечко незалежним від зовнішніх електромереж.

Додатково, два генератори WattStream потужністю 88 кВт для резервного електропостачання, здатні забезпечити електроенергією кожен будинок навіть у випадках відключення централізованої мережі та енергопідстанції. 

На даху кожного котеджу є місце для встановлення сонячних панелей — це ефективний спосіб забезпечити свій дім ще одним джерелом електроенергії. 

В будинках встановлені двокамерні склопакети з термоефективними дистанційними рамками, з мультифункціональним склом зовні та низькоемісійним зсередини, з заповненням інертним газом. Це дозволяє значно зменшити втрати тепла взимку, та захиститись від спеки влітку. Стіни з керамоблоку, а фасади утеплені зовні мінеральною ватою від 15 до 20 см — це теплі будинки з гарною шумоізоляцією.

Кожен котедж має шахту для встановлення каміну — це тепло і затишок на кожний сезон.

Відвідайте наш відділ продажу, щоб дізнатись більше про життя серед природи!

Адреса відділу продажу: 28 км траси Київ-Дніпро (Старообухівської), зупинка «Дитячий оздоровчий комплекс «Дружба».

Inwood — це котеджне містечко бізнес-класу серед соснового лісу в селі Козин, в історичній місцевості Конча-Заспа в передмісті Києва. Проєкт включає 27 двоповерхових будинків на території площею 4 га. Навколо численні природні озера Конча-Заспи, поряд розташована річка Козинка.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье