Alliance Novobud презентував WOW розтермінування на квартири у всіх своїх комплексах Назад

Alliance Novobud презентував WOW розтермінування на квартири у всіх своїх комплексах

Деталі у новині

Цієї осені девелопер Alliance Novobud презентував WOW розтермінування з топовими умовами на квартири в різних житлових комплексах, які він зводить в Києві та Броварах. Серед основних переваг пропозиції: довгий період розтермінування, доступний розмір першого внеску та фіксація вартості покупки на увесь період дії угоди.

Наприклад, в готовому клубному будинку Illinsky House, що на Подолі, дво- та три кімнатні квартири доступні у розтермінування на 48 місяців з першим внеском від 20% від загальної вартості об’єкта. А в преміальному житловому проєкті Montreal House, що зводиться поруч з костелом Святого Миколая, на квартири тієї ж кімнатності діє розтермінування на 60 місяців, з першим внеском від 20%. Діє розтермінування і на однокімнатні оселі. Там період розтермінування 12 місяців з першим внеском від 50% в Illinsky House та 48 місяців з першим внеском від 20% в Montreal House.

В броварських проєктах девелопера, а їх, нагадаємо, сьогодні в продажу три, WOW розтермінування представлене широкою лінійкою можливостей: наприклад, в готовому будинку №2 житлового комплексу Krona Park II можна придбати однокімнатну квартиру в розтермінування на 12 місяців з першим внеском 50%, а у готовому будинку №1 житлового комплексу «Лавандовий» будь-яку квартиру можна оформити в розтермінування без дорожчання на 60 місяців з першим внеском всього 20%. Діють гарні умови розтермінування й на готові квартири площею від 80 м2 у житловому комплексі Madison Gardens — перший внесок від 10% на термін 24 місяці.

«WOW розтермінування — наш черговий крок назустріч покупцю. Далеко не всі українці можуть скористатися державними програмами іпотеки, тож ми створили максимально наближений за умовами продукт, але з дещо, наприклад, лояльнішим пакетом необхідних документів. Розтермінування від забудовника завжди мало попит серед наших покупців, тож наразі спостерігаємо сплеск зацікавленості новими, цікавішими, умовами й очікуємо на гарні результати продажів вже у вересні» — зауважила Ірина Міхальова, CMO Alliance Novobud.

За детальною інформацією щодо умов WOW розтермінування звертайтесь за телефоном або ж завітайте в офіси продажу:
м. Київ, вул. Іллінська, 22;
м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8A.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье