Акція на квартири в будинку «31»! Вносіть зараз 50%, а наступні 50% у квітні 2024 року Назад

Акція на квартири в будинку «31»! Вносіть зараз 50%, а наступні 50% у квітні 2024 року

Детальніше у новині

Уже цьогоріч унікальний будинок «31» буде збудований і стане уособленням архітектурного задуму - створити інакший кут зору на життєвий простір. «Ковальська» ж уже зараз пропонує придбати квартиру Вашої мрії на особливо вигідних умовах.

З 15 червня до 31 серпня 2023 року діють 2 акційні пропозиції:

  • Оплата 50/50. Ви робите перший внесок у розмірі 50 % від вартості квартири протягом 3 днів після підписання угоди. Із цього моменту «Ковальська» фіксує ціну за 1 м² в доларах США. Інші 50 % суми ви сплачуєте до 20 квітня 2024 року без обов’язкових щомісячних платежів в гривні за курсом продажу АБ «Укргазбанк», що був опублікований на сайті www.minfin.com.ua/company/ukrgasbank/currency/, на дату, що передує даті здійснення платежу.
     
  • Розтермінування 30/70. Перший внесок — 30 %. Ціну за 1 м² фіксують після сплати 75 % від загальної вартості в доларах США. Суму несплаченого залишку необхідно вносити щомісячно рівними частинами не пізніше 20 числа, а повністю розрахуватися — до 20 грудня 2024 року. Платежі здійснюються з прив’язкою до курсу продажу АБ «Укргазбанк», опублікованого за день до дати внесення чергового платежу.

Дізнатися про квартири й умови їх придбання докладніше та отримати відповіді на всі свої запитання ви можете за телефоном або в офісах продажів «Ковальської».

Зробіть це вже зараз, щоби встигнути зробити найкращу покупку у своєму житті.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье