Продажа 3к квартиры 93.5 кв. м на ул. Шолуденко

ЖК Воздухофлотский квартал
Больше о новостройке
280 500 $ за объект  ·  11 177 925 грн   ·  3 000 $ за м²
  • 3 комнаты  ·  24 этаж из 25
  • Общая площадь 93.5 м²  ·  жилая 75 м²  ·  кухня 15 м²
  • Стены из кирпича
  • Построен в 2011-2015
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • Пропонуємо до Вашої уваги чудову видову абсолютно нову двоповерхову квартиру на продаж в ЖК "Повітрофлотський квартал", що розташований в Шевченківському районі. Фактична загальна площа квартири сягає 93.5 м. кв.

    Квартира виконана за дизайн проектом компанії "Forspase" у сучасних світлих тонах. Квартира розроблялася та ремонтувалася для себе, але, нажаль, життя внесло свої коррективи. Все намагалися зробити найкращим чином. Квартира повністю укомплектована всією необхідною сучасною технікою, свіжий ремонт виконано у серпні 2023 році, в квартирі ще ніхто не проживав (навіть не ночував). Будівельники щойно закінчили ремонт та ми зробили після них генеральне прибирання.

    В квартирі є 2 санвузли на першому поверсі (для гостей) та на другому (для власників) з ванною. Кухня спроектована дуже зручною, з великим обіднім столом з масиву ясеня. За бажанням можемо зробити замість цього стола велики стіл з горіха з дерев'яними або металевими ніжками (схожий стіл, але менший, є на другому поверсі).
    Кухня укомплектована сучасною духовою шафою, мікрохвильовою піччю, посудомийною машиною, індукційною плитою, холодильником та витяжка відомого виробника "Whirlpool" також встановлені два кондиціонери "Cooper&hunter". В квартирі є 2 бойлери на 120 та на 60 літрів, пральна машина "Whirlpool".

    Все справді зробилося як для себе, кожний рух будівельників перевірявся та контролювався. Якщо у Вас будуть будь-які зауваження по квартирі - ми все виправимо за Вашим бажанням! Якщо буде потрібно щось доробити по меблям - без питань все доробимо безкоштовно!
    На підлозі лежить ламінат 32 класу, всі двері та полиці з доводчиками та магнітами, дизайнерські лампи, led підсвітка по всій квартирі. Всі вимикачі справно працюють, немає жодних косяків по електриці. Взагалі електрика зроблена дуже грамотно (декілька разів переробляли, але зробили все правильно, так як робили все для себе).

    Сходи на другий поверх зроблені з масиву ясена та дуже вдало підсвітлені!

    У нас є всі гарантійні че
Полное описание
  • Объявление создано 23 апр.  ·  
  • ID 30706075  ·  
  • Просмотров 0
  •   ·  Сохранений в избранное 0
Анна Леонідівна Маліна
Продавец
Анна Леонідівна Маліна
На сайте
Работает с DIM.RIA

Расположение ЖК Воздухофлотский квартал

ул. Шолуденко, 1а
Лукьяновская   ·   19 мин
Вокзальная   ·   24 мин
Информация о ЖК
Дом
7-26 этажей
476 квартир
Высота потолков 2.7 м
Подземный паркинг
Монолитно-каркасный дом
Отсутствует внутренняя отделка
Стены из керамического красного кирпича

Рейтинг района Соломенский

7.5
Общий рейтинг
7.5
Зоны отдыха
7.6
Транспорт
7.8
Инфраструктура
7.2
Безопасность
7.5
Экология
Читать все 775 отзывов о районе Соломенский Добавить отзыв о районе Соломенский