Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 2к квартиры 66 кв. м на ул. Берковецкая 6

0 $ за объект  ·  2 грн   ·  0 грн за м²
  • 2 комнаты  ·  14 этаж из 14
  • Общая площадь 66 м²  ·  жилая 30 м²  ·  кухня 16 м²
  • Стены монолитно-блочные
  • Построен в 2020
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • Продам сучасну 2-кімнатну квартиру з правом власності в елітному ЖК LaLaLand на вулиці Берківецька, 6.

    Це оновлене та стильне житло розташоване на останньому, 14-му поверсі 14-поверхового будинку, що гарантує вам приватність та чудовий вид на місто.

    Загальна площа квартири складає 66 квадратних метрів, з яких 30, 5 кв.м припадає на житлову площу, а кухня розрахована на 16, 5 кв.м. Висота стель становить 2, 7 метра, що забезпечує відчуття простору та комфорту.

    Квартира обладнана автономним опаленням, з власною газовою котельнею на території ЖК, а також встановленими лічильниками на воду та опалення, що дозволяє ефективно контролювати витрати.

    LaLaLand це не просто будинок, це спільнота людей, які цінують комфорт та якість життя. Звідси відкривається чудовий вид на сусідні споруди та вічнозелений сосновий ліс, що додає атмосфері особливого шарму.

    Територія ЖК органічно поєднує в собі природу та інфраструктуру: сосновий ліс з одного боку, рекреаційна зона Києва Пуща Водиця в 11 хвилинах на авто, а прибудинкова територія озеленена та облаштована місцями для відпочинку, дитячими майданчиками та спортивними майданчиками.

    Поруч знаходяться такі ключові об'єкти як 'Ашан', 'Novus', 'Епіцентр', ТРЦ 'Lavina Mall', а також супермаркет 'Сільпо', фудзона з 30 ресторанами та кафе, кінотеатр Multiplex та критий сімейний розважальний парк Galaxy.

    Зручне розташування дозволяє швидко дістатися до метро 'Академмістечко' всього за 10 хвилин, а також до станцій метро 'Нивки' та 'Сирець' за 20-30 хвилин відстані.

    Ціна квартири - 2 508 000 грн.

    Не пропустіть свій шанс на комфортне та якісне життя в серці Святошинського району! Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд.
  • Объявление создано 10 апр.  ·  
  • ID 26898762  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Святошинский

7.2
Общий рейтинг
7.3
Зоны отдыха
7.5
Транспорт
7.5
Инфраструктура
6.6
Безопасность
7.1
Экология
Читать все 810 отзывов о районе Святошинский Добавить отзыв о районе Святошинский