Продажа 4к квартиры 140.2 кв. м на ул. Андрея Верхогляда 81

350 000 $ за объект  ·  13 965 000 грн   ·  2 496 $ за м²
  • 4 комнаты  ·  7 этаж из 22
  • Общая площадь 140.2 м²  ·  жилая 112.16 м²  ·  кухня 20 м²
  • Стены из монолита
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • Продаж нової чотирьохкімнатної квартири площею 140, 2м2 у житловому кварталі Новопечерські Липки класу «Бізнес+» Андрія Верхогляда (Драгомирова), 7 черга. Э можливість зробити новий дизайнерський ремонт. Раціональне планування: кухня-вітальня чудово підійде як для домашніх вечорів, так і для прийому гостей, 3 окремі спальні, 3 санвузоли, панорамні вікна створюють неповторне поєднання затишку та простору, є можливість розташувати місце для зберігання речей, що дозволить тримати всі речі разом та легко зберігати порядок. Заходячи в цю квартиру, стає зрозуміло тут живе щаслива людина з почуттям стилю та комфорту. Кожен гість у Вашій квартирі буде просто у захваті від вашого дизайнерського рішення.

    «Новопечерські Липки» квартал бізнес-класу, який розроблений для зручності його мешканців та продуманий до кожної деталі.
    Унікальність багатофункціональної наповненості та розвиненої інфраструктури дозволяють комфортно проживати, не залишаючи це «місто в місті». По праву вважається найзеленішим кварталом Києва, який гідно прикрашає Печерський район, з найбільш розвиненою інфраструктурою, що включає торгові, розважальні, спортивні, освітні та соціальні обєкти.
    SPA-салон, фітнес-клуб преміум-класу Gymmaxx, спортивні та ігрові майданчики, поле для футболу, кавярні, ресторани, кондитерські, магазини, салони краси, супермаркет Сільпо, відділення банків, аптеки, хімчистки, Британська міжнародна та Новопечерська школи, дитячий садок , тенісна академія UTA та багато інших.
    Займає площу понад 20 Га в історичному, культурному та діловому центрі Києва Печерському районі столиці.

    Зручна транспортна розвязка та близькість станції метро «Дружби Народів» знімають проблему транспортної доступності. Поруч ЖК Новопечерський Двір, Підвисоцький, Новопечерська Вежа, PecherSKY, Jack House, Бульвар Фонтанов, Тетрі Холл, Бусів Хілл, Французький квартал та Французький квартал-2. 5 хвилин до метро, 25 хвилин до міжнародного аеропорту Бориспіль, 15 хвилин до Хрещатика, 7 хвилин до ТР
  • Объявление создано 07 кві.  ·  
  • ID 30475747  ·  
  • Просмотров 0
  •   ·  Сохранений в избранное 0
Продавец
Агентство Нерухомості НОВОПЕЧЕРСЬКІ ЛИПКИ ПРОДАЖ
На сайте
Работает с DIM.RIA

Рейтинг района Печерский

6
Общий рейтинг
5.7
Зоны отдыха
6.9
Транспорт
6.4
Инфраструктура
6.2
Безопасность
4.9
Экология
Читать все 1085 отзывов о районе Печерский Добавить отзыв о районе Печерский