Продажа 2к квартиры 74.3 кв. м на ул. Михаила Максимовича

104 500 $ за объект  ·  4 357 650 грн   ·  1 406 $ за м²
  • ЖК LIKO-GRAD Perfect Town (забудовники - Ліко Холдінг і Perfect Group). Пропонується до продажу 2-кімнатна квартира суміжно-роздільного планування, яку легко перепланувати в 3-кімнатну. Загальна площа 74, 3 м2.

    Житловий комплекс LIKO-GRAD Perfect Town розташований в екологічно чистому Голосіївському районі міста, вул. Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32.
    Будинок 3 введено в експлуатацію в травні 2023 року. Квартира розташована на 14 з 23 поверхів. Стан - від будівельників. Встановлені лічильники на воду та електроенергію. Опалення автономне. Вікна виходять у внутрішній двір.

    В кожній секції є по 3 ліфти. Закрита територія, є пропускна система, відеонагляд та охорона. У внутрішній інфраструктурі поступово втілюється ландшафт-проект у дворі, є дитячі та спортивні майданчики, гостьовий та підземний паркінги, місце для вигулу домашніх улюбленців. Перший поверх кожного будинку мають комерційне призначення, де згодом будуть знаходитись приватний дитячий садок, кафе, салони краси, продуктові магазини та інше.

    Також насичена зовнішня інфраструктура, поруч є магазини (Сільпо, Ашан, АТБ, Новус), кафе, ресторани, спортивні комплекси (Sport Life, Gym), школи(260, 220, Ліко-школа і тд), дитячі садочки ('Антошка', 'Везунчик' 'Ліко-світ' заклади дошкільної освіти 150, 196, 667 і тд), торгівельно-розважальні центри (Respublika Park, Ocean Plaza), паркові зони (Єлизаветинський парк з озерами, ВДНГ та Голосіївський парк). Хороша транспортна розв'язка, 15 хвилин пішки до метро Васильківська.

    Можливий продаж по програмі єОселі! Телефонуйте щоб домовитись на перегляд або отримати відеоогляд!
  • Характеристика помещения: утепление: без утепления
  • Мебель: нет
  • Лифт: нет лифта
Полное описание
UA, Киевская, Киев, 01001
  • Объявление создано 13 сен.  ·  
  • ID 31660785  ·  
  • Просмотров 0
  •   ·  Сохранений в избранное 0
Ірина Кошелюк
Продавец
Ірина Кошелюк
На сайте
Работает с DIM.RIA
Информация о доме
ул. Михаила Максимовича
Дом
Построен в 2021 Наружная отделка из декоративной штукатурки 4 подъезда Утеплен снаружи
Двор
Закрытый двор
Дополнительные удобства
Детская площадка; спортивная площадка Продуктовый магазин; аптека; парикмахерская/салон красоты; кафе/бар/ресторан; банк; спортзал; магазины промтоваров; учебные и развивающие заведения; почтовое отделение