Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 2к квартиры 52 кв. м на ул. Николая Пимоненко 21

130 000 $ за объект  ·  5 388 500 грн   ·  2 500 $ за м²
  • 2 комнаты  ·  24 этаж из 26
  • Общая площадь 52 м²  ·  жилая 32 м²  ·  кухня 20 м²
  • Стены из кирпича
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • #936
    Доступна у продаж квартира без ремонту у сучасному ЖК "Грінвіль Парк"
    площа квартири-52.3м2

    Стіни зводяться з цегли, фасади облицьовуються вентильованими системами з утепленням мінеральною ватою, що позитивно позначається на вартості комунальних послуг. Широко використовується панорамне скління вікон, що сприяє відмінній природній освітленості в квартирах.
    «Грінвіль Парк» житловий комплекс, який вдало поєднує в собі досягнення сучасних технологій із затишком, що забезпечує простора прибудинкова територія з великою парковою зоною, двома спортивними і шістьма дитячими майданчиками. У ЖК планується манікюрний салон, лобі-бар і бізнес-зона. Спеціально обладнані приміщення для проведення ділових зустрічей, тренінгів та занять.

    Усе це є проявом ідеї «WORK. LIFE. BALANCE», яка закладена при проєктуванні комплексу новобудова ідеально підходить людям, які цінують свій час і прагнуть до рівноваги між роботою та відпочинком.

    На даху ЖК на вул. Пимоненка, 21 в м. Київ спроєктованна комфортабельна лаунж-тераса з камінами і м'якими диванами, джакузі і зоною барбекю. У будівлях планують встановити безшумні швидкісні ліфти, на яких можна спуститися в підземний паркінг кількість місць у ньому відповідає кількості квартир.

    Інфраструктура району
    Поруч з новобудовою знаходиться поліклініка і медичний центр, відділення банків, салон краси і кафе. Поблизу є магазини, супермаркети, бізнес-центри, кінотеатр, Мала опера, школи, дитсадки та ринок.
Полное описание
UA, Киевская, Киев, 01001
  • Объявление создано 15 июл.  ·  
  • ID 31152642  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Шевченковский

7.8
Общий рейтинг
7.7
Зоны отдыха
8.3
Транспорт
8.2
Инфраструктура
7.6
Безопасность
7.2
Экология
Читать все 780 отзывов о районе Шевченковский Добавить отзыв о районе Шевченковский