Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 2к квартиры 48.7 кв. м на ул. Белорусская 3

120 000 $ за объект  ·  4 974 000 грн   ·  2 464 $ за м²
  • 2 комнаты  ·  14 этаж из 25
  • Общая площадь 48.7 м²  ·  жилая 20 м²  ·  кухня 22 м²
  • Стены из кирпича
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • Код объекта: 2211150. Квартира з авторським ремонтом з використанням якісних матеріалів та повністю мебльована. Планування квартири: дві окремі спальні кімнати, кухня-вітальня, ванна кімната, лоджія та балкон. Квартира світла, простора, є все необхідне для комфортного життя.
    В спальні: ліжко с матрацем, шафи, художнє панно.
    В другій спальні: вишуканий диван, комод, телевізор.
    Кухня-вітальня з всіма необхідними меблями: вбудована кухня, стіл на 4 особи та технікою Bosh, Electrolux. Електричний камін.
    Суміжний санвузол: ванна зі штучного каменю, 2 сушарки для рушників, пральна машина, бойлер, дзеркало.
    Квартира оснащена 2 кондиціонерами COOPER HUNTER (тепло, холод), системою теплої підлоги в ванній кімнаті, кухні-вітальні та коридорі, відеореєстратор з двома відеокамерами, лічильниками опалення та води, пожежною сигналізацією.
    Охайний під'їзд, консьєрж, 2 швидкісні безшумні ліфти, кодовий замок, є дворівневий підземний паркінг (сховище), безкоштовна гостьова парковка біля будинку. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди.
    Чудова інфраструктура. У пішій доступності супермаркети, ринок, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, та інше.
    Зручна транспортна розв'язка 10 хвилин до центру міста, метро Лук'янівська 5 хвилин пішки, зупинки громадського транспорту.
UA, Киевская, Киев, 01001
  • Объявление создано 22 июл.  ·  
  • ID 27386395  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Шевченковский

7.8
Общий рейтинг
7.7
Зоны отдыха
8.3
Транспорт
8.2
Инфраструктура
7.6
Безопасность
7.2
Экология
Читать все 780 отзывов о районе Шевченковский Добавить отзыв о районе Шевченковский