Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 1к квартиры 35 кв. м на просп. Европейского Союза 49

ЖК Варшавский Плюс
63 000 $ за объект  ·  2 611 350 грн   ·  1 800 $ за м²
  • 1 комната  ·  18 этаж из 25
  • Общая площадь 35 м²  ·  жилая 15 м²  ·  кухня 6 м²
  • Стены из монолита
  • Предложение от посредника
  • Новостройка
  • Продається затишна та зручна 1-кімнатна квартира в новобудові, розташована в престижному ЖК 'Варшавський +' на вулиці Всеволода Змієнка 21 (раніше відома як вулиця Правди, 49). Квартира знаходиться на 18-му поверсі 26-поверхового будинку, вікна у двір.

    Це ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт та зручність. Площа квартири складає 35 квадратних метрів. Після забудовника вже зроблені електро- та водорозводка, а також перепланування кімнат. Квартира має вільне планування, що дозволить створити студію площею 25 кв.м., євродвушку або двокімнатну квартиру з кітчен зоною, в залежності від ваших потреб та бажань. Вікна виходять у двір, що гарантує тишу та спокій під час відпочинку.

    Будинок вже зданий в експлуатацію. Внутрішня територія комплексу закрита та знаходиться під охороною. Тут ви зможете скористатися велосипедними доріжками, спортивними майданчиками та дитячими ігровими зонами.

    Розташування квартири також вражає: поруч знаходиться ТРЦ 'Retroville', три парки та озера, до яких можна легко дійти пішки. У майбутньому планується будівництво станції метро, що значно полегшить переміщення по місту. Також поруч знаходиться заправка UPG.

    Право власноті. Розглядається продаж по Держ. Програмам.

    Не упустіть свій шанс придбати цю чудову квартиру за привабливою ціною! Для отримання додаткової інформації або для організації перегляду звертайтеся за вказаними контактами.
UA, Киевская, Киев, 01001
  • Объявление создано 10 апр.  ·  
  • ID 28700490  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Подольский

7
Общий рейтинг
7
Зоны отдыха
7.1
Транспорт
7.1
Инфраструктура
6.8
Безопасность
6.8
Экология
Читать все 595 отзывов о районе Подольский Добавить отзыв о районе Подольский