Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 2к квартиры 69 кв. м на ул. Ивана Выговского 40/12

ЖК Варшавский Плюс
83 990 $ за объект  ·  3 481 386 грн   ·  1 217 $ за м²
  • 2 комнаты  ·  17 этаж из 24
  • Общая площадь 69 м²  ·  жилая 31 м²  ·  кухня 22 м²
  • Стены из монолита
  • Предложение от посредника
  • Новостройка
  • Продається затишна та стильна 2-кімнатна квартира у житловому комплексі 'Варшавський плюс' на вулиці Івана Виговського, Виноградар. Квартира розташована на 17 поверсі з 24-х, що дарує прекрасний панорамний вид на вулицю.

    Це ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортне житло з якісним плануванням та функціональністю. Загальна площа квартири складає 69 квадратних метрів, зручна кухня-студія з площею 22 м2 та дві окремі кімнати: 11 м2 та 20 м2. Також у квартирі є два санвузли: 4.50 м2 та 2.0 м2 відповідно. Висота стелі становить 2.75 метри.

    Квартира передбачає прекрасне освітлення завдяки панорамним вікнам, що додає простору та затишку. Вона готова до початку ремонтних робіт та отримання прав власності. У квартирі вже встановлені якісні вікна та двері, а також брендові австро-німецькі радіатори.

    Житловий комплекс розташований у зручному місці з розвиненою інфраструктурою: поруч знаходиться ТРЦ 'RETROVILE', дитячі садки, школи, магазини, аптеки, кафе та ресторани. Також у непосредній близькості парки та озера, що робить цей район одним з найзатишніших у місті.

    Для зручності майбутніх мешканців у будинку встановлені лічильники на електроенергію та воду, а також є власна газова котельня. Транспортна розв'язка дуже зручна, до центру Києва можна дістатися за 20-25 хвилин автомобілем.

    Є можливість оплати частково або повністю офіційно на банківський рахунок у національній валюті, а також за допомогою переуступки або у рамках програми 280 постанова чи Є-оселя.

    Не втрачайте можливості придбати цю чудову квартиру у затишному районі Києва! Для отримання додаткових фото та інформації, звертайтеся за контактним номером.
UA, Киевская, Киев, 01001
  • Объявление создано 10 апр.  ·  
  • ID 30785311  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Подольский

7
Общий рейтинг
7
Зоны отдыха
7.1
Транспорт
7.1
Инфраструктура
6.8
Безопасность
6.8
Экология
Читать все 595 отзывов о районе Подольский Добавить отзыв о районе Подольский