Продажа 1к квартиры 42.5 кв. м на ул. Юлии Здановской 33/34

72 000 $ за объект  ·  2 948 400 грн   ·  1 694 $ за м²
  • 1 комната  ·  11 этаж из 24
  • Общая площадь 42.5 м²  ·  жилая 23 м²  ·  кухня 4 м²
  • Стены из кирпича
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • Чудова квартира в сучасному ЖК! Поруч необхідна інфраструктура!

    Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Юлії Здановської (Ломоносова), 33/34. Висота стель 2, 8 м. За допомогою встановлених радіаторів опалення мешканці можуть контролювати мікроклімат у квартирі. Забудовник установить індивідуальні лічильники газу, світла та води

    У квартирах встановлять панорамні вікна «Rehau» з 5-камерним профілем і 2-камерним склопакетом на всю висоту поверху, що забезпечує хорошу інсоляцію, мінімальні втрати тепла і якісну шумоізоляцію.

    Архітектурні форми будівлі вносять різноманітність у планування квартир є кімнати з гострими кутами та косими стінами.

    Будинок зводиться за монолітно-каркасною технологією з заповненням стін газоблоком і червоною цеглою, підземний паркінг на 91 місце. Закрита територія від авто та сторонніх.

    Поблизу розташовані супермаркети та продуктові магазини: 7 хвилин пішки до «Varus», 15 хвилин до «АТБ», 4 хвилини на авто до «Великої Кишені», 5 хвилин на авто до «Сільпо».

    Якщо любите відвідувати концерти, виставки, вечірки, театральні постановки за 15 хвилин пішки розташований ВДНГ. Також 5-10 хвилин їзди на авто до «Голосіївського» парку, в якому приємно прогулятися серед дерев, покататися на катамарані або зводити дитину на атракціони та колесо огляду.

    За 5 хвилин пішки від будинку на малюків чекають державні дитячі садки, а також приватні («Антошка»). За 5-8 хвилин на авто можна доїхати до інших дошкільних закладів. Від ЖК «Вежа на Ломоносова» 7 хвилин пішки до шкіл, гімназії, «Ліко школи» і українського фізико-математичного ліцею можна дійти за 10-20 хвилин.

    Для персональних або групових тренувань тренажерні зали «Expert Fitness», «CrossFit BANDA» і спортивний клуб «POWERSPORT». До інших фітнес-центрів району на авто їхати 5-10 хвилин.

    Біля метро працює безліч приватних клінік і стоматологій, наприклад, «Добробут», «МЕДОС», «Лінія посмішки» і «Мій лікар». За 10 хвилин пішки є студентська поліклініка.

    Житловий комплекс.
  • Объявление создано 21 чер.  ·  
  • ID 31793593  ·  
  • Просмотров 0
  •   ·  Сохранений в избранное 0
РК Золоті Ворота
Продавец
РК Золоті Ворота
На сайте
Работает с DIM.RIA

Рейтинг района Голосеевский

7.7
Общий рейтинг
8
Зоны отдыха
7.9
Транспорт
7.6
Инфраструктура
7.2
Безопасность
7.8
Экология
Читать все 1065 отзывов о районе Голосеевский Добавить отзыв о районе Голосеевский