Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 1к квартиры 30 кв. м на ул. Юлии Здановской 19/11

44 000 $ за объект  ·  1 823 800 грн   ·  1 467 $ за м²
  • 1 комната  ·  3 этаж из 5
  • Общая площадь 30 м²  ·  кухня 7 м²
  • Стены из кирпича
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • Код: 36265

    Окрема 1 кімнатна квартира.

    3-й поверх 5-ти поверхового цегляного будинку. Планування роздільне, дуже вдале: велика кімната, затишна кухня, просторий коридор з кладовкою, суміжний санвузол- туалет, ванна. Вікна виходять у тихий двір.

    Центральне постачання газу, кухонна плита газова. Гаряча вода - електробойлер з подачею у с/в і на кухню. Лічильник холодної води. Опалення центральне. Двозонний лічильник електроенергії. Є стаціонарна телефонна лінія від "Укртелекому", підведений телевізійний кабель від "Воля - кабель".

    Є можливість підключення до інтернет мережі. Є балкон, не засклений. Двоє вхідних дверей, деревяні і металеві з надійним замком. У квартирі є: газова плита, холодильник, мікрохвильова піч, телевізор, пилосос, кухня а також всі інші меблі для комфортного проживання. Власник може залишити меблі або вивезти, за бажанням покупця.

    Стан квартири-задовільний. Біля будинку є місця для паркування.

    Поруч «АТБ», неподалік «Велика Кишеня», «Варус», продуктові та продовольчі крамниці, відділення «Нової Пошти», аптека, амбулаторія, спортклуб, дитячі майданчики, ресторани та кафе., школи та дитячі садки.

    Зовсім поряд парк «Голосіївський». Величезна площа зелених насаджень для прогулянок. Розвинена інфраструктура парку: місця для активного відпочинку, ставки, атракціони, велодоріжки. Поруч станції метро Васильківська-7 хв пішкиі Голосіівська-10 хв пішки, зупинки наземного транспорту-2 хв пішки.

    Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських
    послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити,
    продати, орендувати або здати в оренду квартиру,
    будинок або комерційну нерухомість
UA, Киевская, Киев, 01001
  • Объявление создано 17 июл.  ·  
  • ID 26758684  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Голосеевский

7.7
Общий рейтинг
8
Зоны отдыха
7.9
Транспорт
7.6
Инфраструктура
7.2
Безопасность
7.8
Экология
Читать все 1065 отзывов о районе Голосеевский Добавить отзыв о районе Голосеевский