Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 1к квартиры 50 кв. м на ул. Евгения Маланюка 101

79 900 $ за объект  ·  3 311 855 грн   ·  1 598 $ за м²
  • Будинок зданий!
    Однокімнатна квартира
    Загальна площа 50м2
    Кухня 13 м2
    Житлова 19 м2
    Поверх 12
    Житловий комплекс Русанівська Гавань побудований на узбережжі Русанівській протоки. З квартир комплексу відкривається гарна панорама на Дніпро та незабутні краєвиди на правий берег столиці. Комплекс складається з 4 будинків комфорт-класу і відноситься до новобудов Дніпровського району Києва. Забудовником є компанія Ковальська, яка з 2010 року здала більше 18 будинків в 12 ЖК.
    Інфраструктура і транспорт
    Комплекс відрізняється 2 важливими перевагами: пішою доступністю до станції метро Лівобережна і наявністю облаштованої набережної вздовж берега, де жителі зможуть відпочивати і проводити своє дозвілля. Біля ЖК також розташовані супермаркети великих торгових мереж і великий ринок, де завжди можна купити свіжі овочі і фрукти.
    Найближчі обєкти інфраструктури:
    Відділення пошти
    Коледж ім. В.А. Сухомлинського
    Спеціалізована школа 65
    Кілька ресторанів
    Районна поліклініка
    Біля найближчої станції метро є зупинка міської електрички і зупинка автобусів 95, 117 і 42.
    Які елементи входять в прибудинкову територію?
    ЖК Русанівська Гавань отримав закриту територію від авто і сторонніх. Щоб запарковані автомобілі не заважали мешканцям, забудовник передбачив наземний паркінг. Підвищену безпеку забезпечує цілодобова охорона, а також камери, встановлені по всьому периметру. Для любителів спорту, забудовник розмістив невеликий спортивний майданчик з тренажерами під відкритим небом. Вся територія комплексу максимально озеленена: уздовж пішохідних доріжок посаджені кущі, квіти і дерева.
Полное описание
UA, Киевская, Киев, 01001
  • Объявление создано 9 авг.  ·  
  • ID 26768896  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Днепровский

7.2
Общий рейтинг
7.5
Зоны отдыха
7.3
Транспорт
7.5
Инфраструктура
6.8
Безопасность
7
Экология
Читать все 950 отзывов о районе Днепровский Добавить отзыв о районе Днепровский