Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 1к квартиры 33.3 кв. м на ул. Андрея Малышко 17

35 500 $ за объект  ·  1 471 475 грн   ·  1 066 $ за м²
  • Общая площадь 33.3 м²  ·  кухня 6.5 м²
  • Стены из кирпича
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • Код 39518
    Пропонуємо вашій увазі прекрасну можливість придбання 1 кімнатної квартири в місті Києві, в Дарницькому районі (Нова Дарниця), за адресою вулиця А. Малишка 17, розташованої на другому поверсі дев'ятиповерхового будинку.

    Загальна площа квартири становить 33.4 кв. м. Приміщення складається з просторої кімнати, великого балкону, металопластикових вікон, суміжного санвузла та невеликого приміщення, яке може використовуватися для гардеробу або комори.

    Будинок розташований в районі з винятково розвиненою інфраструктурою. Парк Андрія Малишка та парк Перемоги знаходяться в безпосередній близькості. Відмінне розташування об'єкта надає зручний доступ до дитячих майданчиків, спортивних площадок, шкіл, дитячих садочків, аптек, супермаркетів та різноманітних закладів обслуговування.

    Квартира вимагає ремонту, що відкриває великі можливості для майбутніх власників з реалізації власних ідей щодо дизайну та створення унікального інтер'єру. Зателефонуйте нам, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію.
    Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських
    послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити,
    продати, орендувати або здати в оренду квартиру,
    будинок або комерційну нерухомість
UA, Киевская, Киев, 01001
  • Объявление создано 11 авг.  ·  
  • ID 27993027  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Днепровский

7.2
Общий рейтинг
7.5
Зоны отдыха
7.3
Транспорт
7.5
Инфраструктура
6.8
Безопасность
7
Экология
Читать все 950 отзывов о районе Днепровский Добавить отзыв о районе Днепровский