Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 1к квартиры 53 кв. м на ул. Драгоманова

105 000 $ за объект  ·  4 352 250 грн   ·  1 981 $ за м²
  • 1 комната  ·  12 этаж из 16
  • Общая площадь 53 м²  ·  кухня 22.5 м²
  • Стены из кирпича
  • Предложение от посредника
  • Новостройка
  • До покупки пропонується однокімнатна квартира в ЖК «31» класу Комфорт
    Квартира площею 53 м2, розташована на 12 поверсі 16 поверхового будинку.
    Унікальність даної квартири в тому, що вона має вид одразу на три сторони, що забезпечить велику кількість природнього світла в кожній з кімнат та додасть простору за рахунок світла.
    Зручне планування квартири з можливістю реалізації ваших творчих задумок:
    - Простора кухня вітальня
    - Окрема спальня
    - Санвузол
    - Власна тераса
    "31" - це будинок класу "Комфорт ", з монолітно-залізобетонним каркасом, цегляними стінами, утепленням фасаду, вікнами від Rehau, високими стелями і можливістю індивідуального оформлення квартир.
    Даний житловий комплекс має багато переваг, які визначаються кількома критеріями:
    Основний акцент ЖК «31» полягає у захопливих краєвидах, які відкриваються з балконів квартири, а також на індивідуальний внутрішній двір, який створює атмосферу безпеки та затишку. Тут є зелені насадження, дитячий ігровий майданчик і відкриті тераси поблизу квартир, що надає можливість мешканцям насолоджуватися природним оточенням та проводити час активно.

    Для сімейних пар з дітками житловий будинок забезпечено окремою кімнатою для дитячих візочків. Для власників, які мають домашніх улюбленців територію оснащено лапомийниками.
    Елегантний вестибюль, красиві лаунж-зони, закрита територія, системи охорони та відеоспостереження, а також персоналізований доступ до паркінгу, додають додатковий рівень захисту.
    Проєкт також передбачає підземний паркінг для зручності мешканців та комерційні приміщення на першому поверсі для кафе, магазинів і інших сервісів.
    Розташування будинку "31" у Дарницькому районі Києва дозволяє легко дістатися до вокзалів та аеропортів, а також має зручний доступ до освітніх закладів, медичних центрів, торгово-розважальних та спортивних комплексів. Всі важливі ТРЦ та необхідні гіпермаркети вже на вашому шляху: Ашан, Епіцентр, Піраміда, Аладін, Аркадія, River Mall. До метро Позняки - 6 хвили
Полное описание
UA, Киевская, Киев, 01001
  • Объявление создано 22 июл.  ·  
  • ID 27677910  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Дарницкий

7.2
Общий рейтинг
7.4
Зоны отдыха
7.7
Транспорт
7.9
Инфраструктура
7.1
Безопасность
6.1
Экология
Читать все 1210 отзывов о районе Дарницкий Добавить отзыв о районе Дарницкий