Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 2 этажного дома с участком на 5 соток, 143 кв. м, 4 комнаты, на Широка

160 000 $ за объект  ·  6 392 000 грн   ·  1 119 $ за м²
  • 4 комнаты  ·  2 этажа
  • Общая площадь 143 м²  ·  жилая 41 м²  ·  кухня 30 м²
  • Участок 5 соток
  • Стены из газобетона
  • Построен в 2022
  • Предложение без комиссионных
  • Новостройка
  • З таким будинком Ви здійсните свою мрію про власний будинок з садом, що сповнений сімейним теплом та стане безпечним місцем для життя.

    Будинок вирізняється чудовим розташуванням усе необхідне для комфортного життя у Вас під рукою. Особливої уваги заслуговує чудове транспортне сполучення 5-ть хвилин і Ви біля найближчої школи та садочка, супермаркету та ресторану, також поруч аптеки та спортивний центр. Завдяки цьому, Ви зможете комфортно та швидко дістатися до необхідних зручностей.

    Місцезнаходження будинку пропонує унікальні можливості для відпочинку на природі. Поруч є велика зона відпочинку для Вашої сім'ї та друзів, річка та чудовий ліс. Ви будете далеко від метушні міста і зможете повністю насолодитись природою.

    Двоповерховий будинок загальною площею 143м2, для саду відведено 5 соток.

    Сучасна архітектура будинку, функціональне планування кімнат, дотримання високих стандартів будівництва, гарантують комфортне життя.

    Будинок створений для людей, які цінують сучасну архітектуру та дизайнерські рішення. Розташування вікон, фасадних елементів та аксесуарів усе це сформовано таким чином, щоб додати будинку динаміку та привабливий зовнішній вигляд.

    В Вашому розпоряджені на першому поверсі простора вітальні, великий хол, кухня, терасса, санвузол та котельня. На другому поверсі розташовано хол, 3 спальні, ванна кімната, та гардероб. Підвального приміщення не передбачено.

    У Будинку:
    - Штукатурка
    - Розводка електрики
    - Розводка водозабезпечення / каналізації
    - Тепла підлога
    - Котел
    - Запущено опалення та холодна/гаряча вода

    Великий плюс данного будинку його розташування. Він знаходиться на вулиці, де немає наскрізного проїзду, далі за якою лісиста місцевість, яка оточена водоймами. В додаток тут немає ніяких стратегічних об'єктів, і не несе ніякої стратегічної цінності. Насправді, це одне із самих безпечних та затишних місць під Києвом!

    Купуючи цей будинок Ви не тільки стає власником сучасного житла, Ви забезпечуєте собі спокій та безпеку.
  • Объявление создано 01 июл. 2022  ·  
  • ID 23416106  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость