Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 2 этажного дома с участком на 4 сотки, 180 кв. м, 3 комнаты, на ул. Марко Черемшины 10

247 560 $ за объект  ·  9 890 000 грн   ·  1 278 € за м²
  • 3 комнаты  ·  2 этажа
  • Общая площадь 180 м²
  • Участок 4 сотки
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • Продається просторий та затишний будинок на Воскресенських садах, поруч з масивом Райдужний, що стане ідеальним вибором для вашої сім'ї.

    Основні характеристики нерухомості:

    Загальна площа ділянки - 5 соток з розмірним будинком площею 180 квадратних метрів, який включає гараж та два окремі двоповерхові будиночки.
    Електропостачання на 3 фази (прямий договір з Київенерго), вода зі скважини на глибині 98 метрів, а каналізація забезпечена двома переливними ямами та окремою під баню.
    Опалення організоване з теплими водяними підлогами на першому поверсі та батареями з термостатами на другому, додатково є камін.
    Для зручності є два бойлера об'ємом по 150 літрів кожен, автоматичні захисні ролети на вікнах та воротах, а також інтернет по оптоволокну.
    Перший будиночок містить кухню, залу з меблями та санвузол, другий має дві спальні, залу, гардеробну та ванну кімнату.
    На ділянці також є вольєр з будкою для собаки та додаткові споруди для садового інвентаря та сховища.
    Розташований між двома озерами Радунка та Малинівка, з неподалік річкою Десна, цей будинок дарує унікальну можливість насолоджуватися природою та затишком, зберігаючи зручний доступ до міста та інфраструктури.
    До міської електрички 5 хвилин пішки: Святошин, Борщагівка, Київ-Волинський, Караваєві Дачі, Північна, Протасів Яр, Київ-Деміївський, Видубичі, Лівий Берег, Дарниця, Київська Русанівка, Лівобережна, Київ-Дніпровський, Троєщина, троєщина-2, Почайна, Зеніт, Вишгородська, Сирець, Рубежівський.

    По даному об'єкту діє система знижок на комісію АН.
    Не пропустіть можливість стати власником цього чудового житла - телефонуйте для узгодження перегляду та отримання додаткової інформації.
    Номер оголошення на сайті компанії: SH-187-644-DR.
  • Отопление: электрическое
Полное описание
  • Объявление создано 24 апр.  ·  
  • ID 30346143  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость