Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 3 этажного дома с участком на 6 соток, 320 кв. м, 5 комнат, на ул. Ивана Выговского

590 000 $ за объект  ·  24 455 500 грн   ·  1 844 $ за м²
  • 5 комнат  ·  3 этажа
  • Общая площадь 320 м²
  • Участок 6 соток
  • Стены из кирпича
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • втономний будинок з укриттям. Виговського..
    Продаємо свій будинок, який будувався з любовю, капітально та з серйозним відношенням до подій 2014 року і тому має повну автономію та укриття, в якому можна постійно проживати за необхідності.
    Будинок гарно оздоблений деревом ззовні та зсередини. Оздоблення виконане у практичних кольорах , які прекрасно підійдуть для сімї з дітьми та тваринами. Можливий продаж з меблями.
    320кв.м., ділянка віддалена від проїжджої частини, 3 рівні, деревяні вікна, 5 спален, кухня-вітальня з камином, 3 санвузли, 2 тераси, баня, спортзал, пральня, кладова, елекрощитова зі стабілізаторами напруги на кожну фазу, акумулятор на інтернет та відеоспостереження, сигналізація.
    Нижній рівень має 2 виходи, посилені обидва перекриття, є санвузол, окрема та центральна вентиляція у кожному приміщенні, система локального опалення бані та пічка, яка обігріває увесь будинок якщо немає газу. Там знаходиться пральня, кладова, спортзал та баня з кімнатою відпочинку, електрошитова та фільтри додаткового очищення води.
    Ділянка 6 соток, автополив, скважина, 2 лінії електроенергії +вивід під генератор, вивід під зарядку електромобіля, двір укладений бруківкою, на нижній терасі встановлений капітальний мангал та пічка на дровах для казана.
    В окремому будиночку встановлений газовий котел, твердопаливний котел, кладова для велосипедів та інвентарю, є окрема кухня та повноцінний санвузол, а також, меньша тераса.
    Територія масиву закрита з відеоспостереженням. Є колодязь на вулиці. Система воріт автономна та працює без електроенергії.
    До нової станції метро 15 хвилин. Поруч є супермаркети, магазини, кафе, НП, Укрпошта, 2 приватні клініки, садочки та школи.
    За необхідності ми повністю виконаємо додаткове оздоблення та меблювання за вашим проектом.
UA, Киевская, Киев, 01001
  • Объявление создано 28 лип.  ·  
  • ID 26432189  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость