Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 2 этажного дома с участком на 20 соток, 376 кв. м, 6 комнат, на Лесная улица

260 000 $ за объект  ·  10 634 000 грн   ·  691 $ за м²
  • 6 комнат  ·  2 этажа
  • Общая площадь 376 м²
  • Участок 20 соток
  • Стены из кирпича
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • РИЭЛТОРАМ НЕ ЗВОНИТЬ.
    Екологічно чиста зона - поруч сосновий ліс та озеро, близько 20 хв. пішки річка Десна з пляжем та зоною відпочинку.

    Будинок будувався для себе, враховувалось зручність планування та енергоефективність. Ремонт зроблений з якісних матеріалів, меблі та побутова техніка провідних виробників. Планування: спальні - 4, дитяча кімната -1, санвузлів - 5, гостьова -1, кімната для відпочинку -1, кухя-1, гардеробних кімнат - 4, котельня, гараж на 2 авто.

    Система опалення: джерелом теплопостачання житлового будинку є газовий і твердопаливний котли. Система опалення запроектована колекторна, труби REXAU від колекторів до радіаторів, на поверхах встановлені розподіляючі колектори, радіатори сталеві KORADO, обвязка котлів мідними трубами.

    Гаряче водопостачання:
    Для потреб гарячого водопостачання передбачений ємний бойлер 200 л, котел забезпечує потреби гарячого водопостачання.
    Холодне водопостачання: індивідуальне, зроблена свердловина. Встановлена приватна трансформаторна підстанція електромережі (ТП), а також потужний генератор.

    Будинок розташований на ділянці 20 соток. Виконано благоустрій ділянки, дизайнерський ландшафт, завезено родючий ґрунт, висаджено дерева.
    Змонтована система поливу газону, дерев.
    Огорожа між сусідніми ділянками бетонний стрічковий фундамент, який облицьовано камінням і по якому установлений деревяний паркан.
    Вздовж вулиці установлено металеву огорожу.
    В наявності є два заїзди для автомобілів, які відкриваються автоматично, і хвіртка.

    Також на території побудовано альтанка закритого типу для відпочинку з каміном та кухнею. Для безпеки будинку побудовано будинок охорони. Встановлена система відеоспостереження території.
    Владею информацией, о продаже и аренде всех, актуальных предложений  в этом р-оне.
  • Объявление создано 09 апр.  ·  
  • ID 23819298  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость