Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Долгосрочная аренда 1к квартиры на Сагайдака Івана вул 101А

ЖК Кассиопея
14 500 грн  ·  363 $
  • Описание
    видова 1, 5-кімнатна квартира 52 кв.м. в новому ЖК комфорт-класу«Кассіопея» (м. Лівобережна 15 хвилин ходу, вул Панельна (Аболмасова), 7. Євроремонт, кухня-студія. Всі необхідні меблі (двоспальне ліжко 1, 6х2, м, тумби прикроватні, великий кутовий розкладний диван в кухні-студії, велика шафа для одягу, стіл та стільці, техніка (пральна машина, бойлер, варочна поверхня , духова шафа, витяжка, холодильник, кондиціонер, ), краєвид з вікна (частково на Дніпро).
    В квартирі встановлені: підігрів підлоги в ванній кімнаті, німецька вбудована сантехніка, лічильники тепла. Здається вперше!!! Від власника.
    Договір оренди (не менше 1 року). Новий комплекс, порядні сусіди, розвинута інфраструктура, поруч: набережна, пляж, парк, відділення банків, Укрпошти та Нової пошти, школа та дитячий садок, аптека, поліклініка, театр, кінотеатр, ТРЦ Комод, супермаркети Novus та Сільпо, Метро Лівобережна.
    Деталі
    В квартирі 1 спальня та велика кухня-студія. Газа немає, кухонна плита електрична (варильна поверхня). Гаряча вода - електричний бойлер. Є опалення (лічильники). Суміщений санвузол, туалет/душ. Балкону немає (об`єднано з кухнею). Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері нові, якісні. В квартирі є кабельне ТБ, інтернет, шафи, холодильник, ліжко, пральна машина, кондиціонер, лічильники. Якісний євроремонт. Автопарковка, консьєрж. Поруч школа, дитсадок.
    КВАРТИРА ВІД ВЛАСНИКА!!!
  • Особенности планировки: с ремонтом  •  с мебелью  •  кухня-студия
Полное описание
  • Объявление создано 23 мая. 2022  ·  
  • ID 22053908  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Днепровский

7.2
Общий рейтинг
7.5
Зоны отдыха
7.3
Транспорт
7.5
Инфраструктура
6.8
Безопасность
7
Экология
Читать все 950 отзывов о районе Днепровский Добавить отзыв о районе Днепровский