Введено в експлуатацію першу чергу ЖК Barvy у місті Дніпро

2024-08-21 16:03

ЖК Barvy офіційно ввів в експлуатацію 1 та 2 секції і комерційну прибудову на Запорізькому шосе!

Офіційно введено в експлуатацію 1 і 2 секції, а також комерційну прибудову житлового комплексу Barvy, розташованого у місті Дніпро на Запорізькому шосе, 25.

Довгоочікувана та радісна подія для інвесторів і майбутніх власників квартир сталася 1 серпня 2024 року.

Управлінням державного архітектурно-будівельного контролю Дніпровської міської ради видано сертифікат № ДП122240711970, який підтверджує готовність до експлуатації 1 черги. Попри військові дії, відключення електропостачання, подорожчання матеріалів і робіт, ЖК Barvy змогли втілити мрії багатьох людей — забезпечити їх власними сучасними квартирами. При цьому не змінювалась ані вартість житла, ані якість забудови. 

Житловий комплекс є прикладом сучасного та комфортного житла, в якому поєднуються інновації, безпека, затишок та екологічність. Він складається з 4 секцій по 10 поверхів і комерційної прибудови. Передбачені криті паркомісця, розташовані по зовнішньому периметру комплексу. Закритий внутрішній двір без машин створений для спокійного, комфортного та безпечного життя. ЖК Barvy знаходиться у новому та перспективному районі м. Дніпро, який активно забудовується та розвивається. Звідси відкривається чудовий краєвид на зелену зону. Тому не дивно, що залишилося лише 18 квартир від забудовника. Проте на деякі варіанти ще й періодично діють спеціальні вигідні пропозиції, тому не варто зволікати.

Відділ продажу ЖК Barvy наразі розташований у шоурумі в житловому комплексі за адресою: Запорізьке шосе, 28В.

Завітайте та подивіться своїми очима, який вигляд може мати ваша квартира!

Темы:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →