Статус будівництва Будинку на Вавілових станом на 10 травня 2023 року

2023-05-18 21:11

Деталі у новині

Рік тому усі ми навчилися жити в нових умовах і зрозуміли: щоби Україна якнайшвидше перемогла, кожен має сумлінно робити те, що вміє найкраще. Тому «Ковальська» відновила будівництво всіх своїх об’єктів, зокрема і «Будинку на Вавілових». Відтоді не було місяця, коли би не звітувала «Ковальська» про успіхи на будівельному майданчику.

Квітень не став винятком. Уже розпочато монтаж індивідуального теплового пункту. У секції №1 завершено встановлення віконних конструкцій із ПВХ-профілю, тривало нанесення пароізоляційного матеріалу на зовнішній частині віконних блоків, а також облаштування цементно-піщаної стяжки на 3 і 4 поверхах. Очікуються від виробника постачання віконних конструкцій, щоби розпочати їх монтаж у секції № 2.

Окрім того, минулого місяця в секціях № 1 та №2:

Чимало змін відбулося й у секції № 3:

Відстежуйте прогрес будівництва у відповідному розділі нашого сайту й обирайте своє місце для старту нового, кращого життя. Докладніше про наявні квартири можна дізнатися за телефоном. Також запрошуємо завітати в  центральний офіс на вул. Панаса Мирного, 4.

Інвестувати в житло своєї мрії — завжди вдала ідея. Особливо зараз, коли українська перемога щодня стає все ближчою та невідворотнішою.

Темы:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →