Старт продажу 4 та 5 секцій у ЖК Sky City

2024-08-01 14:54

Подробиці у новині

У Rishko Capital розпочали будівництво останньої черги ЖК Sky City Відома закарпатська будівельна компанія Rishko Capital, яка вже 7 років працює на ринку первинної нерухомості, розпочала будівництво останньої черги ЖК Sky City. Компанія вже має 4 житлові проєкти в портфелі та продовжує розвивати ринок якісної первинної нерухомості на Закарпатті. «Долаючи всі труднощі ми навчилися реалізовувати найкращі житлові проєкти в заявлені терміни. Адже завжди шукаємо найкращі рішення, підбираємо  якісні матеріали  та працюємо над власними помилками.» — незмінна позиція засновника компанії, Романа Рішко, щодо своїх проєктів. Він особисто здійснює контроль за будівництвом, знаходиться в комунікації зі своєю командою та клієнтами. 

ЖК Sky City - найбільший ЖК бізнес-класу в Тячівському районі. Головна концепція житлового комплексу спрямована на створення комфортного простору для життя, роботи й відпочинку. Панорамні вікна, триметрові стелі, видові квартири, просторі тераси, підземний та гостьовий паркінги, закрита територія, міжквартирна та міжкімнатна шумоізоляція — все це відповідає найвищим вимогам наших клієнтів.

Безумовною перевагою є місце розташування комплексу — у самому серці міста Тячів з чарівними краєвидами на Карпати. Близькість до кордону з Румунією в межах міста. Поблизу ЖК є школи, дитячі садочки, медичні центри. Внутрішня інфраструктура — обов'язкова складова новобудов бізнес-класу, тому приділили особливу увагу комерційним приміщенням в ЖК SKY CITY. На території комплексу буде власний торговий центр, який за архітектурною концепцією розміщений саме так, щоб не заважати комфорту мешканців комплексу. Крім того будуть аптеки, ресторани, ігроленд, фітнес-центр, тощо.

ЖК Sky City будують за поширеною зараз монолітно-каркасною технологією. Особливу увагу приділили товщині фасадних стін та утепленню. У кожній квартирі передбачена тепла водяна підлога по всій площі. У базову ціну за квадратний метр уже входить максимальна комплектація від забудовника: вхідні броньовані двері, фінішна стяжка та штукатурка, котел Bosch, бойлер Gorenje, підвід води та каналізація, електрична розводка по всій квартири, IP-домофон.

Нова черга ЖК Sky City — стане завершальною в житловому комплексі, який став логічним продовженням вже збудованого ЖК Sky Towers. Разом ЖК SKY CITY та ЖК Sky Towers створять повноцінний житловий квартал сучасного формату у місті Тячів. Проєкти від Rishko Capital вже змінюють вигляд міста та стають місцем тяжіння для жителів та гостей Тячева. З початком будівництва відкривається продаж квартир та комерційних приміщень. Саме зараз є можливість зробити вигідну інвестицію в майбутнє та придбати житло на початковому етапі будівництва.

Відділ продажу: м. Тячів, вул.  вул. Кошута, 38 

Темы:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →