Огляд двокімнатної квартири у ЖК Paradise Avenue від ZIM group

2024-08-21 13:26

Деталі у новині

В наступному відео забудовник ЗІМ Group поділився оглядом двокімнатної квартири у житловому комплексі Paradise Avenue. Загальна площа квартири 65,8 м². Розпочинається огляд з коридора площею 7,72 м², який забезпечує зручний і просторий вхід до всіх кімнат квартири. Тут достатньо місця для зберігання верхнього одягу і взуття, а ще можна розмістити дзеркало чи інші декоративні елементи. З коридору проходимо на простору кухню площею 15 м². Відкрите планування дозволяє зручно організувати обідню зону, а велике вікно забезпечують природне освітлення протягом дня. Така кухня дозволяє розмістити всі необхідні кухонні прилади та меблі й легко організувати різні зони.

Далі розташовується велика вітальня площею більше 20 м². Вона є найпросторішою кімнатою в квартирі, що забезпечує максимальний комфорт і місце, де можна проводити час. Далі знаходиться спальня, це затишна кімната площею 13,05 м². Особливість цієї спальні – вихід на власний балкон з видом на внутрішній двір та озеро. Площа балкону – 2,18 м².

Санвузол в квартирі роздільний. Це велика ванна кімната площею 3,88 м². Далі йде вбиральня площею 2,18 м².

Телефонуйте та записуйтесь на перегляд — команда відділу продажу із задоволенням допоможе обрати квартиру вашої мрії в ЖК Paradise Avenue.

Темы:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →