Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа земельного участка коммерческого назначения на Хотомля, площадь 65 соток

110 000 $ за объект  ·  4 383 500 грн   ·  1 692 $ за сотку
  • У реки  ·  у озера  ·  свет  ·  вода
  • Кадастровый номер 6324683500:03:xx6:0xxx
  • Предложение без комиссионных
  • Пропонуємо вашій увазі земельну ділянку для: особистого проживання-будівництва маєтку, ведення комерційної діяльності (база відпочинку, риболовлі, полювання, розвитку водних видів спорту та відпочинку, оздоровлення, птахівництва та інше), будівництва котеджного містечка, звичайно і відпочинку тощо..
    Ділянка розташована на березі Печенізського водосховища, що на річці Сіверський Донець у гирлі річки Хотомля, село Першотравневе (поруч відоме Мартове). 15 км від м.Старий Салтів, 45км від м.Харків. На березі водойми мальовнича ділянка загальною площею 65 сот, державні акти (цілоьове ОСГ та садівництво-можлива зміна призначення, ділянка у межах населенного пункту) біля 15сот-ліс, 5сот висаджений березовий гайок, багаторічні верби, що розкидані по всій ділянці, біля 50% без насаджень, спокійний релєф - зручно під забудову. На територію веде бетонка, також забетонований майданчик біля 3 сот, для паркування. Сусідів нема, навколо ніякої господарської діяльності не ведеться.
    На ділянці збудований житловий будинок у два поверхи-заг.площа 190 кв.м., у гарному стані, також садовий будинок площею 31кв.м., окрема будівля де розташовані: їдальня, кухня, сауна та котельна, невеличкий басейн 2*1.5*1.8 - загальна площа будівлі 65кв.м . Також на ділянці альтанка пл.14кв.м., пташник (утримували велике поголівя птахів), також гараж-майстерня пл.35кв.м. (на три автівки), під майстернею зроблений льох пл.9кв.м., також є підсобні приміщеня.
    Підключена електроенергія, 3-и фази, можливе збільшення вхідної потужності, автономна водяна скважина (пасивний приток води), септик, твердопаливний котел опалення на обидва будинки, каміни у обох будинках, сауна- дровяний котел. Документи у повному порядку. Вартість 110000уе, запрошуємо ріелторів до співробітництва.
  • Объявление создано 05 янв. 2022  ·  
  • ID 17379059  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость