Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа земельного участка под жилую застройку на Кристинопільська, площадь 639 кв.м

29 999 $ за объект  ·  1 195 460 грн   ·  5 000 $ за сотку
  • Газ  ·  свет  ·  вода  ·  канализация  ·  в коттеджном городке
  • Предложение без комиссионных
  • Земельна ділянка площею 639 м.кв. з підготованим фундаментом площею та готовим проектом житлового дому типу Zx10 по вул. Кристинопільська 39 у м. Червоноград.
    Виконано понад 30% проекту будівництва житлового будинку!
    Проект Zx10 є двоповерховим будинком з гаражем на дві машини. Його вигляд сучасний і компактний, а оздоблення фасаду надає йому складний характер.
    Інтерєр будинку просторий і світлий, спланований таким чином, щоб задовільнити навіть самих вимогливих мешканців. Біля входу знаходиться відкрита кухня, яка плавно переходить в їдальню та вітальню. Крім того, у ній заплановано місце для комори, яка ідеально підходить для зберігання запасів. Їдальня має камін, який під час вечері огорне будинок затишною атмосферою. З вітальні є легкий доступ до тераси, що створює єдність з навколишнім середовищем. Крім того, створюється враження, що простір і світло пронизують весь інтерєр.
    Площа забудови - 257, 36 м²
    Загальна житлова площа - 242, 92 м²
    Площа першого поверху - 56, 8 / 150, 1 м²
    Площа другого поверху 59, 7 / 92, 82 м²
    Площа гаражу - 39, 5 м²
    Висота - 9, 84 м.
    Площа даху - 190 м²
    Кут нахилу даху - 35°
    Кубатура - 1 158, 42 m³.
    Ділянка знаходиться у елітному районі міста, в затишному та спокійному місці з порядними та доброзичливими сусідами. Прокладена бруківкою дорога та хороша транспортна розвязка сприяють комфортному доїзду до ділянки.
    На обєкті проведені та завершені наступні роботи :
    - на ділянці зведений пальовий фундамент (61 шт) згідно бу
  • Объявление создано 05 июн. 2020  ·  
  • ID 14908071  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость