Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа отдельно стоящего гаража универсальный, мест под авто - 1

976 $ за объект  ·  38 999 грн   ·  2 053 грн за м²
  • Универсальный
  • 1 машиноместо
  • Общая площадь 19 м²
  • Предложение от собственника
  • Зварений з 2 мм листового заліза. Ширина 3.75 м, висота 2.65 м, довжина 5.14 м. Всі шви безперервно зварні, немає жодної щілини, абсолютно весь зварений суцільним швом - від підлоги, стін до даху включно. Кожна хвиля під дахом теж зварена суцільним швом без щілин.
    Гараж пофарбований спочатку ґрунтовкою, а потім два рази світло-сірою фарбою.
    Все підставу і каркас міцне, добротне, добре розвариться 10 сантиметровим швелером і обшито листом 3 мм із суцільним швом без щілин. Є потужні вантажні петлі для крана.
    Покрівля не прогінается. Лист хвиля 2 мм. Суцільнозварний можна хоч стрибати.
    У разі високого снігу двері зварені на висоті 30 см від підстави і замети не страшні. Поддуваніе, нанос снігу в середину виключений. Коли на вулиці випаде великий сніг, Вам необхідна лопата щоб розчистити ворота, Ви спокійно відкриєте хвіртку, візьмете всередині лопату, перевірте площадку перед воротами сніг і легко зможете виїхати.
    Герметичний, без щілин. Заварені абсолютно всі щілини, навіть під дахом годі й шукати де сірник вкинути всередину. Якщо його підпалити зовні (знизу або збоку), можливо загоряння речі в районі вогню, але в зв'язку що немає доступу кисню в гараж, дим сам погасив вогонь і все майно залишиться цілим.
    Металевий Бокс не боїться вандалів.
    Підпал виключений, оскільки немає куди влити підпалюють рідина і сірник нікуди вставити, в цьому зможете переконатися під час перегляду.
    А найголовніше, злом грабіжників.
    Якщо грабіжник зрізав петлі, спробував зламати замок і у нього це не вийшло, він намагається підняти гараж домкратом, пробратися в нього знизу, але у нього це не вийде, гараж зварений на каркасі з сотого швелера і днище у нього посилено швелером. Друга спроба проникнення у грабіжників в гараж - підривають дах, в будь-якому з 4х кутів під дахом. Для цього по колу закінчення даху ошпарити куточком і прикріплено до стінок гаража по колу.
    Детальний опис по телефону або в вайбер
  • Объявление создано 24 мар. 2021  ·  
  • ID 19433424  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость