Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа офисного помещения 298 кв.м. на 1 этаже на ул. Грюнвальдская, четырехэтажное здание

200 000 $ за объект  ·  7 990 000 грн   ·  671 $ за м²
  • Здание / комплекс / павильон
  • 5 помещений
  • 1 этаж из 4
  • Общая площадь 298 м²
  • Предложение без комиссионных
  • Вторичная недвижимость
  • Хостели це такий собі міні-готель для бюджетного проживання, який є відмінним варіантом для розміщення індувідуальних мандрівників У такому готелі можуть розміститися люди з середнім достатком і чудово провести одну добу або, приміром, тиждень, залежно від того, скільки необхідно. Цей бізнес потребує, перш за все, ретельно підібраного приміщення під хостел, так як у ньому будуть тимчасово жити люди. Вони повинні отримати максимум комфорту від перебування там.
    Що стосується термінів окупності такого бізнесу, багато що залежить від конкретного розташування, формату, наявності якоїсь маркетингової "фішечки"(тематичні хостели можуть заробляти більше звичайних), додаткових послуг і т.д.
    Є приклади, коли хостел окупався менш ніж за 3 роки. Але реальніше розраховувати на термін від 5 років.
    Пропонуємо Вашій увазі 3-поверховий будинок з облаштованою мансардою загальною площею 298кв.м., який за своїм плануванням та місце розташуванням ідеально підійде під облаштування в ньому хостелу. Будинок находиться в привокзальній частині міста район вул. Грюнвальдська.
    На першому поверсі знаходиться великий гараж на 2 машини загальною площею 51кв.м з автоматичними воротами, а також достатня кількість підсобних приміщень для вирішення всіх побутових потреб хостелу.
    На другому поверсі:
    Просторе приміщення (пл. 46кв.м) з каміном та заскленою лоджією, яке підійде під рецепцію та хол для відпочинку клієнтів;
    Простора кухня-їдальня, де можна буде влаштовувати прийоми їжі для Ваших гостей.
    На третьому поверсі є 3 просторі спальні, кожна з яких має свій власний санвузол і до яких ведуть зручні деревяні сходи. Кожна спальня оснащена сучасними меблями.
    Мансардне приміщення вже облаштоване тому тут Ви запрасто зможете розмістити ще додаткові номера або зони інтерактивного відпочинку.
    Особливого комфорту надає продуманий сучасний ремонт та зона барбек'ю на подвірї будинку.
    Також значними перевагами будинку є:
    Покрівля з металочерепиці, якісні металопластикові вікна, дере
  • Объявление создано 24 июн. 2020  ·  
  • ID 15406307  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость