Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 1к квартиры 54 кв. м на Генерала Арабея улица 9

20 274 $ за объект  ·  810 000 грн   ·  15 000 грн за м²
  • Спекотна пропозиція від ЖК ГРІНС, БЕЗКОШТОВНО бронюй квартиру вже сьогодні!
    Затишна однокімнатна квартира у першій секції на пятому поверху з вигідною ціною, лише 15 000 за м2.
    Планування європейського типу розроблено нами , аби задовольнити навіть найвибагливіших клієнтів. Ми використовуємо лише високоякісні будівельні та оздоблювальні матеріали, а сучасні технології будівництва, забезпечать довговічне та надійне житло.
    Простора кухня-студія з відкритим балконом це саме те місце де в майбутньому ви зможете зустрічати ранок нового дня за чашкою ароматної кави. Житлова кімната приємно здивує вас своєю багатофункціональністю, просторе вікно дозволить вам спостерігати привабливий вид на ліс, та прокидатися під спів пташок.
    Всередині квартира буде вже з внутрішніми роботами які враховано у вартість за м2, а також наявність усіх необхідних комунікацій (опалення, вода, каналізація, електрика). Тож вам доведеться прикласти мінімум зусиль для того щоб ваша оселя була затишною та комфортною.
    ЖК ГРІНС розташовано в тихій та затишній місцевості, тож ви не зустрінете метушні, сторонніх людей і нескінченного руху автомобілів. затишна і продумана до дрібниць внутрішня територія, де розташовано дитячі майданчики, місця для спорту та відпочинку.
    У ЖК ГРІНС ви зможете купити квартиру у розстрочку, без процентів та додаткових платежів. Звучить занадто привабливо щоб бути правдою? Тоді ми запрошуємо вас завітати до нашого консультаційного центру, який знаходиться безпосередньо біля будівництва, або ж у головний офіс, де ви зможете переконатися що це реальність.
Полное описание
  • Объявление создано 05 мар. 2019  ·  
  • ID 14907677  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Корея

5.3
Общий рейтинг
5.3
Зоны отдыха
4.5
Транспорт
4
Инфраструктура
5.5
Безопасность
7.4
Экология
Читать все 490 отзывов о районе Корея Добавить отзыв о районе Корея