Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 3к квартиры 90.3 кв. м на ул. Волошина

59 000 $ за объект  ·  2 351 150 грн   ·  653 $ за м²
  • Продам 3-х кімн квартиру з ремонтом, меблями і технікою в історичному центрі міста -по вул Волошина. Квартира знаходится в загальному дворі на 7 квартир. Будинок побудований за часів Австро-Угорщини та має більше 100років, товщина стін 1 метр. висота потолків більше 3-х метрів.. Поряд знаходиться Ужгородський Замок, Кафедральний Собор та пішоходний центр міста.
    Це найкращий варіант для людей які мріють жити в центрі міста в будинку який несе в собі дух історіі.
    Дуже хороша локація для сімей з дітьми- поряд 3 дитячі садочки і 4 факультети Ужгородського Університету, Художній інститут, Ботанічний сад , також прямо поряд з будинком Обласна Податкова та Управління Освіти.

    Квартира двох рівнева, Перший поверх- кухня студія, ванна туалет і велика кімната, - на другому-коридор і дві кімнати. В квартирі є автономне опалення , підігрів підлоги. Ремонт зроблений декілька років тому. В квартирі дуже тихо, практично не чути шуму взагалі, вікна виходять в двір.
    У дворі є парковка для автомобілів, двір обладнаний автоматичними воротами і квартира обладнана відеодомофоном з автоматичним відкриттям вуличних дверей.
    До квартири є два підвали документально оформлені.
Полное описание
  • Объявление создано 16 ноя. 2019  ·  
  • ID 15169637  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Центр

7
Общий рейтинг
6.6
Зоны отдыха
7.9
Транспорт
7.7
Инфраструктура
6.8
Безопасность
6.1
Экология
Читать все 210 отзывов о районе Центр Добавить отзыв о районе Центр