Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 1к квартиры 49.9 кв. м на ул. Среднефонтанская 1А

ЖК Удобный
40 858 $ за объект  ·  1 693 564 грн   ·  819 $ за м²
  • Престижный район
  • В центре
  • Выгодная цена
  • У період акції економія 4000 у.о. Квартира за найкращою ціною! Скоро здавання! Є розстрочка без подорожчання. Вдале планування добре перепланується в євродвушку. Висока якість будівництва.
    Цей комплекс зводиться на середньому фонтані міста Одеса. Розташований так, що вся важлива міська інфраструктура знаходиться на відстані максимум 10 хвилин їзди автомобілем. До дитячого садка з яслами, загальноосвітньої школи та Приморського ліцею пішки можна дійти за 5-7 хвилин. Поблизу також розташовані такі ВУЗи, як ОНУ ім. І.І. Мечникова, Політехнічний університет та Харчова академія, що дозволяє студентам швидше та простіше добиратися на навчання та також створює додатковий попит на житло у цьому районі у навчальний період.
    Для прогулянок підійде, розташований за 500 метрів парк Космонавтів, у якому знаходиться бювет з артезіанським джерелом води та стадіон, на якому часто проводяться різноманітні дитячі спортивні заходи.
    У кроковій доступності від житлового комплексу знаходиться торговий центр Fontan Sky, в якому розташований супермаркет Фуршет та популярний кінотеатр Cinema City.
    Телефонуйте вже зараз!
Полное описание
UA, Одесская, Одесса, 65000
  • Объявление создано 18 апр.  ·  
  • ID 27584794  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Приморский

8.3
Общий рейтинг
8.4
Зоны отдыха
8.6
Транспорт
8.5
Инфраструктура
8.1
Безопасность
7.9
Экология
Читать все 540 отзывов о районе Приморский Добавить отзыв о районе Приморский