Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 4к квартиры 150.53 кв. м на ул. Пасечная

151 108 $ за объект  ·  6 059 431 грн   ·  1 004 $ за м²
  • Villa Magnolia мудра інвестиція у комфортне житло, завдяки розташуванню, архітектурному рішенню та безпеці.
    Житловий комплекс розташовано у зелених легенях міста. Поряд великий лісопарковий масив площею 523 га (Винниківське лісництво)
    Затишне внутрішнє подвіря, без автомобілів. Окрім, центрального водопостачання, у кожному помешканні встановлено кран з чистою питною водою. Ощадне використання електроенергії: сонячні колектори, LED-освітлення загальної території комплексу.
    Захищене, від сторонніх, внутрішнє подвіря. Секюріті-сервіс 24 год. на добу служба охорони, 57 відеокамер, які розподілені усією територією комплексу, назовні по периметру, територія подвіря, в кожному підїзді, в зоні підземного паркінгу.Страхування помешкання терміном на 1 рік. Картковий доступ на територію та в підїзди. До кожного помешкання підведена система сигналізації - охорона, пожежна та газова служби. Часткова енергетична автономія житлового комплексу.
    Просторі загальні холи першого поверху будинків мають 2 виходи - назовні та до внутрішнього подвіря. На усій території житлового комплексу передбачено комфортне перебування мам з візочками та людей з особливими потребами. Комфортабельні ліфти сполучені з підземним паркінгом та підвальним приміщенням. Підземний паркінг на 72 авто, наземні автостоянки, у подвірї критий велопаркінг. Спортивний та дитячий майданчики. Просторий спортзал для занять на тренажерах, фітнесом та йогою, Мini-маркет, Кавярня-пекарня «Буланжері» : свіжа випічка та кава, Декоративне освітлення внутрішнього подвіря.
    Приватний комфорт
    - Великий вибір просторого житла з різним плануванням та площею;
    - Таунхаузи та патіо мають власні приквартирні ділянки, а інші помешкання функціональні балкони та тераси;
    - Апартаменти верхніх поверхів облаштовані просторими приватними терасами до 60 м2;
    - Кожному помешканню відведено підвальне приміщення площею 5-25 м2;
    - Завдяки 2-стороній орієнтації вікон та французьким балконам (вікна до рівня підлоги) багато сонця та повітря.
    Villa Magnolia пропонує набагато більше ніж інші.
    Переконайтесь у цьому самі!
Полное описание
  • Объявление создано 17 июн. 2020  ·  
  • ID 15977596  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Сыховский

8
Общий рейтинг
8.1
Зоны отдыха
8.2
Транспорт
8.4
Инфраструктура
7.5
Безопасность
7.8
Экология
Читать все 300 отзывов о районе Сыховский Добавить отзыв о районе Сыховский