Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 3к квартиры 103.9 кв. м на ул. Зарицких 5

208 500 $ за объект  ·  8 329 575 грн   ·  2 007 $ за м²
  • Клубний будинок по вулиці Зарицьких 5 - це живе втілення мрій кожного туриста, жителя Львова або випадкового приїжджого: оригінальна будівля, закрита від очей сторонніх, стильна прибудинкова територія і найприємніші сусіди, які з тобою завжди на одній хвилі. Що може бути краще?
    Сам комплекс відноситься до сегменту елітного житла і складається з одного шестиповерхового будинку, виконаного в індивідуальному архітектурному стилі. Він просто створений для тих, хто бажає реалізовувати свої мрії в межах рідного дому: покращене планування квартир дозволяє створити будь-який інтер'єр або облаштувати квартиру для всіх потреб її власників. Спеціальна система енергозберігаючих вікон та кондиціонування Чиллер-фанкоїл зроблять проживання в будинку комфортним і приємним незалежно від погоди. Індивідуальне опалення в ЖК вул. Зарицьких, 5 дозволить контролювати температуру приміщення залежно від власних потреб.
    Головна перевага комплексу - безпосередня близькість до Парку Культури і Стрийського парку. Незважаючи на розташування ЖК в центрі міста, забудовник зумів знайти те ідеальне місце, де краса зелені Львова і неймовірний ансамбль історичних будівель сплелися воєдино. Так як ці парки - головна зоною відпочинку жителів Львова, тут міститься і відповідна транспортна розв'язка.
    У пішій доступності від будинку розташований ботанічний сад, палац Потоцьких, цитадель і Львівська політехніка. Недалеко від ЖК вул. Зарицьких, 5 розташовані дитячі садки, школи, банки і аптеки.
  • Объявление создано 19 жов. 2018  ·  
  • ID 14941888  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Галицкий

8.1
Общий рейтинг
7.8
Зоны отдыха
8.8
Транспорт
8.8
Инфраструктура
8.1
Безопасность
7.2
Экология
Читать все 280 отзывов о районе Галицкий Добавить отзыв о районе Галицкий