Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 4к квартиры 117 кв. м на ул. Бандеры Степана

548 939 $ за объект  ·  21 930 000 грн   ·  4 359 € за м²
  • Помешкання на весь поверх у відомому будинку Берля Фінклера видатного архітектора Фердінанда Касслера, скульптури на будинку Зігмунда Курчинського, пам'ятка архітектури історичного значення, культурна спадщина Украни

    Вулиця Степана Бандери.

    В XVIII столітті заміська територія уздовж нинішньої вулиці Степана Бандери належала польським аристократам Чарторийським, а на початку XIX століття їх майно розділили на декілька частин, одна з яких дісталася польським князям Сапегам. Дорога на місці нинішньої вулиці вказана в плані міста в 1750 році, по ній проходил кордон між Галицьким і Краківським передмістями Львова. «Будинок Фінклера», відомий своїм яскравим архітектурним рішенням. Побудований будинок в 1912 році за проектом видатного архітектора Фердінанда Касслера, скульптури на будинку зробив видатний скульптор Зігмунд Курчинський.

    Львів, Галицький район, Центр міста Львова

    Квартира Площа: 117 m2

    Рік будівництва: 1912

    Особливості:

    Тип будівлі: австрійський люкс
    Ціна: 510 000 ( без торгу ), розрахунок безготівковий

    Площа: 117, 0 m2

    Кількість кімнат: 4

    Балкони: 3, на три сторони Світу

    Поруч парк Івана Франка

    Стан помешкання: оригінальний (без ремонту) Балкон/Тераса/Лоджія:
    Опис квартири:

    Чотирьох кімнатна квартира, яка розміщена на третьому поверсі, пяти поверхового будинку у центральній частині міста (ближній центр). Має три балкони. Також, за рахунок того, що дана квартира займає весь поверх і має великі вікна, сонячні проміння повністю проходять через всю квартиру, тому вона є надзвичайно світлою.

    Сам будинок наче корабель, що врізається в перехресток двох доріг Бандери і Карпінського та є одною з найкращих будівель міста перлина архітектури початку ХХ столліття, яка чудово збереглася до наших днів. Квартира знаходиться в оригінальному стані, не відбулося жодної реконструкціі після будівництва.

    У кожній кімнаті стоять дивовижні старовинні печі-каміни, різні за формою і кольором в кожній. В кінці XVIII - першій половині XIX століття, у Львові, в житловому і цивільному будівництві запанував архітектурний стиль класицизму. За час панування Австрійської імперії у Львові могутньо кипіло культурне життя. Багаті люди запрошували великих архітекторів для будівництва своїх будинків ( один іх них - будинок Фінклера ), а також привозили майстрів для укладання з австрійського кахлю печей-камінів в цих будинках. Тому всі печі в кімнатах були різної форми і кольору. Це було дійсно неімовірне мистецтво.

    Старожили Львова, цей будинок називають будинком Зінгера, так як він проживав у ньому і саме тут, відкрив свій перший магазин швейних машинок у Львові.

    Відомий львівський художник О. Новаківський, проживав і писав свої твори, саме у цій квартирі. Його майстерня називалася Ліхтариком, тому що три стіни із чотирьох є скляні.

    Ліфт у цьому будинку, був першим становленим ліфтом у місті Львові.

    Будинок знаходиться в центрі чотирьох церков, оточений ними: Церква Юра, Костел Ольги і Єлизавети ( Привокзальна ), Церква Святого Клементія (вул. Чупринки, колишня Пушкіна - вгорі ), Костел Марії Магдалени ( Органний Зал ). Раніше землю під будівництво церкви вибирали дуже акуратно, щоб були позитивні вібрації. Може тому у цій в квартирі так добре спиться. Ну і звичайно тополі та інші дерева в Політехнічному навпроти, а також парк І. Франка - свіже повітря в центрі міста.

    Жити в цій квартирі, це як жити в старовинному Замку. Крім того, ця квартира має дуже щасливу долю. Всі сім'ї які в ній проживали були дуже щасливі.

    ОСОБЛИВЕ ПОМЕШКАННЯ

    Попри оригінальний стан квартири в середині збереглися численні антикварні речі з оздоби, крісла, люстри, мідні столики і підсвічники, піаніно.

    Надзвичайно хороша звукоізоляція у всій квартирі, із закритими дверима нічого не чути, наприклад, що відбувається в сусідній кімнаті, оскільки двері старовинні, рідні, дубові.

    Вітальня

    Площа: 20, 1 m2 Покриття: паркет
    Кабінет-майстерня Площа: 16, 8 m2 Покриття: паркет
    Спальня (дві) Площа: 25, 1 m2 і 15, 9 m2 Покриття: паркет
    Кухня Площа: 11, 6 m2

    Покриття: деревина
    Ванна кімната Площа: 2, 7 m2 Покриття: плитка
    Туалет Площа: 2, 1 m2 Покриття: плитка
    Коридор Площа: 15, 5 m2 Покриття: паркет
    Оснащення:
    ліфт
    сходи із білого мармуру
    великі вікна ( пейзажні ) в кожній кімнаті
    великий коридор 15, 5m²
    роздільні ванна і туалет
    висота стелі 3, 5m.
    вмонтовані шафи в коридорі
    дубовий паркет
    домофон у підїзді
    Розміщення: Будинок, у стилі раціонального модерну, розташований на розі вул. С. Бандери та Карпінського. Був збудований на замовлення Берля Фінклера, який і сам проживав у цій квартирі.
Полное описание
  • Объявление создано 24 мар.  ·  
  • ID 15026845  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Галицкий

8.1
Общий рейтинг
7.8
Зоны отдыха
8.8
Транспорт
8.8
Инфраструктура
8.1
Безопасность
7.2
Экология
Читать все 280 отзывов о районе Галицкий Добавить отзыв о районе Галицкий