Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 4к квартиры 76 кв. м на Киевская майдан 6

53 000 $ за объект  ·  2 109 400 грн   ·  697 $ за м²
  • Простора квартира з ремонтом і фантастичною панорамою міста!
    Чудовий варіант для цінителів комфортного життя «у центрі» і прихильників готових рішень пропонуємо простору чотирикімнатну квартиру з ремонтом у центрі Луцька!
    Без перебільшення ексклюзивне житло на ринку нерухомості нашого міста.
    Загальна площа квартири 76 кв.м., комфортне відкрите планування: просторе студіо із зоною кухні-вітальні, трьох автономних кімнат, практичного санвузла й двох великих засклених балконів.
    Приємний бонус містка гардеробна, де з легкістю поміщаються особисті речі й одяг мешканців.
    Квартира двостороння, розташована на видовому, 11-му (із загальних 17-ти) поверсі фантастичний вигляд з вікон на довколишню панораму міста!
    Функціонує два ліфти (пасажирський і вантажний).
    У квартирі здійснено комплексний добротний ремонт, із повною заміною сантехнічних комунікацій й електропроводки. Той варіант, коли на матеріалах не економили і виконували роботи «для себе» і з думкою подальшого особистого проживання.
    Повністю укомплектовані кухня й санвузол, продаж відбувається з більшістю наявних меблів і техніки створені усі умови для швидкого заселення нових власників.
    У будинку створене ОСББ, силами якого здійснюється належний нагляд за порядком довколишньої території. Впорядковане подвіря, охайний підїзд, діє домофон, є консьєрж.
    У будинку облаштовано індивідуальний тепловий пункт (ІТП), триває процес утеплення фасаду будинку мінеральною ватою, що дасть змогу мешканцям ще більше заощаджувати на комунальних платежах.
    Квартира розташована у цегляному будинку нестарої архітектурної забудови у центрі Луцька, на Київському майдані (буд. 6): зручний для життя, інфраструктурно-розвинений район, із комфортною логістикою доїзду і пішою доступністю до закладів освіти, відпочинку й побуту.
    Телефонуйте і ставайте власником, без перебільшення, ексклюзивної квартири!
Полное описание
  • Объявление создано 23 окт. 2020  ·  
  • ID 18132542  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Центр

8.4
Общий рейтинг
8.5
Зоны отдыха
9.1
Транспорт
8.8
Инфраструктура
8.3
Безопасность
7.5
Экология
Читать все 155 отзывов о районе Центр Добавить отзыв о районе Центр