Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 2к квартиры 70 кв. м на ул. Васильковская 1

ЖК White Lines
190 000 $ за объект  ·  7 913 500 грн   ·  2 714 $ за м²
  • 2 комнаты  ·  16 этаж из 24
  • Общая площадь 70 м²  ·  жилая 28 м²  ·  кухня 14 м²
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • Спокойный район
  • Комісія з покупця 2.5%. Продаж 2 кімн. квартири в житловому комплексі «White lines». Житловий комплекс бізнес-класу з унікальним розташуванням біля метро Голосіївська і напроти Голосіівського парку. Видова двокімнатна квартира. Монолітно-каркасний будинок, утеплений мінеральною ватою. Загальна площа квартири 70 м2, житова площа 28, 49 м2, площа кухні 14, 52 м2. Висота стелі 2, 75м. Закритий ЖК, з гарною транспортною розв'язкою, місце мрії.
    Інфраструктурна комплексу White Lines допоможе майбутнім мешканцям економити час та знизити рівень маятникової міграції людям не потрібно буде кудись їхати, щоб зробити покупки або провести дозвілля. Мешканці White Lines зможуть просто спуститися до супермаркету «Сільпо», одного з 150 магазинів та бутиків торгового комплексу. Супермаркет у комплексі це добре.
    Свій дитячий садок також буде у стилобатній частині комплексу, дитячий майданчик якого буде виходити на паркову зону даху стилобату. До інших дитячих садків району можна дістатися пішки поруч садки 198, 643 та дошкільний заклад з яслами 717.
    Для занять спортом буде відкрито спортивний комплекс з басейном: хвилина на ліфті та ви на тренуванні. До інших спортивних комплексів району на авто їхати 5-10 хвилин. Виходити на пробіжку у будь-який час можна в Голосіївський парк, де також є зручні маршрути для катання на велосипеді.
    Територія комплексу під цілодобовою охороною та відеоспостереженням.
    Поруч Голосіївський парк, Голосіївський ліс, Парк Трипільської культури, Національний ботанічний сад України. Найближчі ЖК: Парк Авеню, Нова Англія, Ліко град, Голосієво. Поряд проспект Голосіївський.

    Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-998-762-DR.
Полное описание
UA, Киевская, Киев, 01001
  • Объявление создано 4 сен.  ·  
  • ID 32198819  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Голосеев

8.9
Общий рейтинг
9.4
Зоны отдыха
8.9
Транспорт
8.8
Инфраструктура
8.5
Безопасность
9
Экология
Читать все 105 отзывов о районе Голосеев Добавить отзыв о районе Голосеев