Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 2к квартиры 59.5 кв. м на ул. Достоевского 8, кв. 9

ЖК Синергия Сити
93 466 $ за объект  ·  3 873 450 грн   ·  65 100 грн за м²
  • єОселя
  • Рядом с парком
  • Красивый вид
  • Спокойный район
  • Будинок 8 / Поверх 2 / Квартира 9

    Інвестуйте вже сьогодні в Жк Синергія Сіті.

    Чому саме ми?

    Будівельна група Синергія будує житло з 2010 року в Ірпені та Києві. За 14 років роботи в девелоперському секторі компанія наростила професійну команду, досвід та передові технології, аби створювати не просто будинки, а сучасне середовище для життя: із продуманим благоустроєм, інфраструктурою на перших поверхах, захопливими ігровими зонами для дітей, власною керуючою компанією та справжнім комюніті бренду.

    В червні 2022 Синергія однією з перших в київському регіоні повернулася на будівельні майданчики. І попри суцільну невизначеність, відновила будівництво житлової нерухомості в Ірпені. Це дозволило добудувати та здати в експлуатацію 42 тис. кв. м житла. Зараз компанія продовжує будувати 3 черги ЖК Синергія Сіті в Ірпені та ЖК Синергія Київ в столиці.

    Переваги Жк:
    Ідеально для активних сімей: Спорт Сіті - це мультифункціональна спортивна інфраструктура площею 2174 кв. м, яка включає футбольне поле, баскетбольний майданчик, тенісний корт, зону для настільного тенісу та зону воркауту. Тут кожен член сім'ї знайде заняття до душі.

    Спільнота активних сусідів: Регулярні спортивні заходи та ігри допоможуть вам та вашим дітям познайомитися із сусідами, створюючи міцну та доброзичливу спільноту.

    Набережна та природа: Велика сучасна набережна протяжністю 8 км дозволяє насолоджуватися прогулянками, спортом та відпочинком на свіжому повітрі. Навколо комплексу також розташовані ліс і річка, створюючи сприятливі умови для здорового способу життя.
    Не пропустіть свій шанс вигідно інвестувати у власність у ЖК "Синергія Сіті"! Зв'яжіться з нами, щоб дізнатися більше про умови купівлі та переглянути квартиру. Ваше майбутнє починається тут!
  • Характеристика помещения: утепление: без утепления
  • Лифт: нет лифта
Полное описание
UA, Киевская, Ирпень, 08200
  • Объявление создано 3 июл.  ·  
  • ID 31864240  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость