Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 2к квартиры 78.2 кв. м

28 000 $ за объект  ·  1 118 600 грн   ·  358 $ за м²
  • У вартість входить:
    1. штукатурка цегляних стін;
    2. електропроводка (мідна трьохжильна);
    3. лічильники на газ, воду, світло;
    4. вхідні двері;
    5. індивідуальне опалення котел.
    Технічні характеристики:
    -Поверховість: 10 поверхів.
    -Перший поверх: комерція
    -Фундамент: пальовий.
    -Паркомісця: на території ЖК.
    -Тип будівництва: несучі повздовжні та поперечні стіни.
    -Стіни: перегородки міжквартирні цегла 500 мм, між коридором та квартирою цегла 500 мм.
    -Утеплення: мінеральна кам'яна вата.
    -Висота поверху: 2, 8 м від плити до плити.
    -Наповнення під'їзду: облицювання підлоги плиткою, стіни оздоблені плиткою (висота 1, 2 м), поручні з нержавіючої сталі, світло на датчиках руху, вантажо- пасажирський ліфт OTIS (8 пасажирів одночасно), будівельні двері з домофоном.
    -На території: дитячий та спортивний майданчик, парковка, бруківка.
    -Адреса об'єкту: м. Хмельницький, вул. Подільська, 10/3. -Нерухомість: житлова новобудова.
    -Передбачено: комерційні приміщення, відкритий паркінг, дитячий та спортивний майданчики, експлуатовані тераси та 5 секцій житлових будинків.
    Перлина Проскурова це сучасний житловий комплекс у центрі міста принципово нової якості, що дбає про кожного свого мешканця. ЖК Перлина Проскурова складається з 5 секцій 10-ти поверхових цегляних будинків. Використання сучасних технологій та матеріалів будівництва дозволяють говорити про високий статус об'єкта, а дизайнерські рішення відповідають сучасним тенденціям в архітектурі. Фасад будинку оздоблений декоративною штукатуркою, фасадною дошкою та клінкерною цеглою, що відповідає сучасним архітектурним тенденціям. Фасад утеплений мінватою та посиленою звукоізоляцією стін, що зробить проживання комфортним для Вас і Ваших сімей. У житловому комплексі передбачені комерційні приміщення, у яких особистий бізнес жителів міста неодмінно стане успішним. Є можливість облаштування продуктових магазинів, кафе, аптек та салонів краси. На території житлового комплексу запланована зона відпочинку з сучасним та безпечним дитячим майданчиком.
    В 10-ти хвилинах ходьби знаходяться: 17 ліцей, початкова школа, поліклініка 1, стара цегляна споруда міста - церкву Різдва Пресвятої Богородиці, ресторан «Фамилия», Центральний продуктовий ринок, Автостанція 3.
    В 15-ти хвилинах знаходиться: парк ім.Чекмана, парк Т. Г. Шевченка, ТРК «Оазис», набережна р .. Південний Буг, міський пляж, дитячий садок 8, кінотеатр ім. Шевченка, ляльковий театр, художній музей, художня школа, Центральна і дитяча бібліотеки.
  • Объявление создано 25 лип. 2018  ·  
  • ID 14483120  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Центр

8.2
Общий рейтинг
8.4
Зоны отдыха
8.8
Транспорт
8.8
Инфраструктура
7.7
Безопасность
7.2
Экология
Читать все 355 отзывов о районе Центр Добавить отзыв о районе Центр