Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 1к квартиры 44.2 кв. м на ул. Ньютона

36 000 $ за объект  ·  1 492 200 грн   ·  814 $ за м²
  • 1 комната  ·  6 этаж из 9
  • Общая площадь 44.2 м²  ·  кухня 9.51 м²
  • Стены из кирпича
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • Код объекта 7305
    Продам квартиру площею 44.2 кв.м. по вулиці Ньютона
    Поверх 6, будинок 9 поверхів.
    Ремонт виконувався з якісних матеріалів. Майже вся техніка Electrolux.
    В ванній кімнаті залишаються пральна та сушильна машини. Також встановлено магістральний фільтр на холодну воду (груба фільтрація всієї води).
    На кухні зараз встановлена індукційна плита. Але чекаємо підключення газу до будинку (газовий лічильник встановлений, опломбований).
    Балкон додатково утеплений зсередини.
    Тепла підлога від централізованого опалення на кухні, в ванній, коридорі та частині кімнати.
    Встановлені лічильники на холодну і гарячу воду, опалення та газ (чекаємо запуск газу до кінця літа). Лічильник на тепло зроблена повірка (документи є в наявності). Лічильники на воду треба виконати повірку.

    Будинок повністю утеплений, квартира всередині підїзду (минулої зими без опалення в квартирі було 19 градусів). В тамбурі 3 квартири. Сусіди всі привітні. В дворі гарний дитячий майданчик.
    З документами все в порядку, заборгованостей немає.
    Також є кладовка (4, 9 кв.м.) між 6 та 5 поверхом. Її продаж обговорюється додатково. До неї підведено електрику. Встановлений деревяний стелаж здовж двох стін.
    Інфраструктура: Нова пошта, аптека та зоомагазин в будинку, в сусідньому будинку є невеличкий продуктовий магазин , салон красоти, стоматологія. Гаражі є як на комплексі, так і в 5 хвилинах (пішки). В 5 хвилинах знаходиться супермаркет Клас. Зупинка громадського транспорту 7 хвилин пішки.
Полное описание
UA, Харьковская, Харьков, 61000
  • Объявление создано 25 июл.  ·  
  • ID 31814517  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Новые Дома

7.4
Общий рейтинг
8
Зоны отдыха
7.9
Транспорт
7.8
Инфраструктура
6.6
Безопасность
6.7
Экология
Читать все 465 отзывов о районе Новые Дома Добавить отзыв о районе Новые Дома