Продажа 1к квартиры 34 кв. м на шоссе Запорожское 25

25 500 $ за объект  ·  1 017 450 грн   ·  750 $ за м²
  • Общая площадь 34 м²  ·  жилая 18 м²  ·  кухня 10 м²
  • Стены из кирпича
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • Ласкаво запрошую у світ вашого комфорту та затишку! Запрошую Вас до чудової квартири, яка стане вашим надійним та затишним гніздечком, де ви зможете насолоджуватись кожною митью свого життя.

    Ця квартира ідеальний вибір для тих, хто цінує максимальну зручність та простір. Розташована на першому поверсі новобудови, вона знаходиться в самому серці Шевченківського району, в районі Підстанції , правого берега міста Дніпро. Вам буде зручно мати усе необхідне поруч: магазини, садочки, школи (до речі цінителям концептуального монтесорі навчання зовсім поруч приватна школа та садочок 'Чомучка'), кафе, парки, а також зручний доступ до громадського транспорту.

    Прикрасою квартири є одна простора кімната, створена для вашого максимального комфорту. Загальна площа 34 квадратних метри ідеальне рішення для тих, хто мріє про затишне приміщення з неперевершеним дизайном. Житлова площа 18 квадратних метрів дає вам чудовий простір для впровадження ваших ідей та створення улюблених зон. А кухня площею 10 квадратних метрів забезпечить зручність та функціональність вашого готування.

    Що ж до ціни, вона просто дивовижна! Всього за 28000 доларів доларів ви отримаєте свою власну оселю, де зможете з радістю проводити час разом із сім'єю та близькими. Ця пропозиція створена, щоб надати вам можливість отримати власне житло без зайвих зусиль. Порівнюючи її з вторинкою, вона буде мати пріорітет в 99, 9%, враховуючи всі витрати на демонтаж та цінову політику квартир з такою площею в даному районі.

    Ця квартира ідеально підійде молодим сім'ям, мандрівникам, а також тим, хто шукає своє власне гніздечко в шумному місті.

    Не втрачайте часу та дзвоніть за вказаним нижче номером, щоб домовитись про перегляд квартири вживу. Я впевнена, що ви зможете правильно розставити пріорітети. Чекаю на перегляд! Ваш рієлтор Зубрицька Марина!
  • Объявление создано 15 апр.  ·  
  • ID 26422806  ·  
  • Просмотров 0
  •   ·  Сохранений в избранное 0
Марина Валеріївна Зубрицька
Продавец
Марина Валеріївна Зубрицька
На сайте
Работает с DIM.RIA
Информация о доме
шоссе Запорожское, 25
Дом
Построен в 2023 Снаружи окрашен; Наружная отделка из композитных панелей 4 подъезда Утеплен снаружи
Двор
Закрытый двор Парковки закреплены за квартирами
Дополнительные удобства
Детская площадка; зона отдыха (столы, мангалы); спортивная площадка Общедомовой счетчик на воду; общедомовой счетчик на газ; счетчик тепла/теплопункт Продуктовый магазин; аптека; парикмахерская/салон красоты; кафе/бар/ресторан; почтовое отделение

Рейтинг района Шевченковский

8
Общий рейтинг
8.1
Зоны отдыха
8.2
Транспорт
8.1
Инфраструктура
8.1
Безопасность
7.8
Экология
Читать все 85 отзывов о районе Шевченковский Добавить отзыв о районе Шевченковский