Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 2к квартиры 88 кв. м на ул. Пригородная 6

67 500 $ за объект  ·  2 696 625 грн   ·  767 $ за м²
  • ЦІНА нижче ніж у забудовника !
    Продам власну простору світлу 2-кім. квартиру по вул. Шоста Приміська. Квартира знаходиться в елітному малоповерховому житловому комплексі клубного типу Garden Hall, який вирізняється своїм зовнішнім дизайнерським оздобленням на фоні безликих новобудов.
    Над квартирою є горище мансардне приміщення, яке частково переплановане у другий рівень (є сходи на мансарду, врізане мансардне вікно (Roto 1400/740), площа дозволяє облаштувати спальню/ігрову, санвузол та гардеробну кімнату). На першому поверсі розташована простора кухня-студія, площею 24 м.кв., санвузол, 2 кімнати, а також тераса 22кв. на якій можна влаштовувати сімейні вечори.
    Усі чорнові роботи по ремонту проведені, а саме:
    -розведена електрика, встановлено і підключено електричний щит, кабельне телебачення , інтернет.
    -зроблена сантехніка, у санвузлі вмонтована інсталяція, на душ і гієнічний душ вмонтовані прихвані частини під змішувачі GOHE.
    - по всій квартирі на першому поверсі (крім дитячої) встановлена якісна тепла підлога, виведено магістралі на батареї, сушки. Чорнова підлога утеплена твердим пінопластом 5; 7см пінопласт покладено на клей під рівень, армована сіткою.
    -залита чистова стяжка 8 см. Яким чином виконувалися роботи (електрика, тепла підлога) можна побачити на фото чи відео.
    -оштукатурені стіни.
    -прокладені магістралі під два кондиціонери (спальня, куня-студія).
    -всі комунікації підключені до лічильників і діють (газ проведений, випробуваний тиском буде включений при наявності газового котла).
Полное описание
  • Объявление создано 10 вер. 2020  ·  
  • ID 17681400  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Пригородная зона

6.3
Общий рейтинг
6.7
Зоны отдыха
5.8
Транспорт
6.5
Инфраструктура
6.5
Безопасность
6
Экология
Читать все 60 отзывов о районе Пригородная зона Добавить отзыв о районе Пригородная зона