Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 2к квартиры 52 кв. м на ул. Смелянская 122/3

ЖК Andorra
72 000 $ за объект  ·  2 952 000 грн   ·  1 385 $ за м²
  • Общая площадь 52 м²  ·  кухня 16 м²
  • Стены из кирпича
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • Продам затишну 2-кімнатну квартиру з авторським ремонтом від надійного забудовника в ЕЛІТНОМУ ЖК ""ANDORRA"", що знаходиться по вул.Смілянська.
    Квартира розташована в ЦЕГЛЯНОМУ будинку,
    загальною площею 57кв.м, на комфортному 2 поверсі 10-ти поверхового будинку, має вдале і раціональне планування - кухня- 16 кв.м та просторі кімнати.

    Капітальний ремонт 2024-року дизайнерського проекту виконаний з якісних матеріалів. В квартирі зроблено якісний ремонт, якісний ламінат, сучасні натяжні стелі.
    Всі вікна замінені на якісні склопакети, балкон засклений . Після ремонту в квартирі ніхто не проживав.

    Квартира повністю готова для комфортного проживання. Встановлений двухтарифний лічильник на електроенергію. В квартирі індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел).

    ПРЯМИЙ продаж, Ключі отримає новий власник в день угоди.
    Можливий продаж по програмі е-ОСЕЛЯ.

    Будинок, в якому розташована ця квартира, знаходиться в одному з кращих і мальовничих місць в Черкасах. Закрита територія, продумані комунікації, відеоспостереження, дитячий сучасний майданчик- все в цьому будинку направлено на максимальний комфорт і безпеку своїх жителів.
    Якщо Ви цінуєте комфорт, вибираєте активне життя і погоджуєтеся тільки на найкраще - ця квартира спеціально для Вас! Щоб переконатися в цьому, телефонуйте за вказаними телефонами в зручний для Вас час.
Полное описание
  • Объявление создано 21 тра.  ·  
  • ID 31566706  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Сосновский

8.5
Общий рейтинг
8.4
Зоны отдыха
8.7
Транспорт
8.5
Инфраструктура
8.2
Безопасность
8.6
Экология
Читать все 145 отзывов о районе Сосновский Добавить отзыв о районе Сосновский